Sneeuw

Zes uur horen we Luca voor het eerst, maar we negeren hem nog even. Erik vermoed dat hij is geschrokken van een harde klap op een balkon. Om half zeven lukt het niet meer om hem te negeren. En Erik gaat hem uit bed halen. Hij is behoorlijk chagrijnig en hij wil in eerste instantie helemaal niks. Gelukkig lukt het om hem nog even op de ipad naar een filmpje te laten kijken. En Giulia kijkt mee ­čÖé

Als we om zeven uur uit bed gaan, zie ik dat het gesneeuwd heeft. Er ligt al aardig wat.

Erik appt even met de moeder van zijn oudste zoon, over het weer hier en dat hij moet kijken hoe het onderweg is. Helaas is Mike niet lekker en besluiten ze samen om vandaag te laten schieten.

Dus ineens hebben we een dag met zijn vieren. We gaan met zijn allen een slee kopen en daarna naar huis, want Giulia moet nog een fles hebben.
Luca vindt de sneeuw wel erg leuk, maar de sneeuw die nog valt en de wind vindt hij helemaal niet leuk. Gelukkig wordt het morgen beter weer, dus gaan we morgen maar slee├źn met hem ­čÖé

We blijven voorlopig lekker binnen en Luca speelt heerlijk met zijn keukentje.
Rond kwart over twaalf leggen we hem op bed. De kinderen slapen allebei en we hebben even tijd voor onszelf.

Erik gaat om kwart over ├ę├ęn met Giulia naar de huisartsenpost. Ze is nog steeds niet in orde en drinkt de laatste dagen ook erg slecht. En we hebben allebei het idee dat ze aan het afvallen is.
Helaas komt er ook nu weer niks uit en krijgen we wel een neusspray voorgeschreven. Maandag zou het al beter moeten zijn, zo niet dan moeten we terug naar onze eigen huisarts. Ik ben benieuwd.

Als Erik terug is en Luca gedronken heeft, lopen we nog even naar de Spar voor wat boodschappen aangezien we geen zin hebben om nog de grote boodschappen te doen. Die kunnen we morgen ook nog doen.

Als we terug zijn gaat Luca samen met Erik met zijn trein spelen. En ik kook het eten. We eten al om half zes, moet niet gekker worden op zaterdag.

Na het eten krijgt Giulia nog een fles en Luca wordt door Erik en mij voorgelezen.
Om kwart over zeven is het bedtijd. Luca gaat lief slapen en Giulia na een halfuur ook.

En wij gaan nog maar een aflevering of twee van The Blacklist kijken.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge