Sleeën

Het is zes uur en ik hoor Luca al. Ik vind het nog te vroeg, dus draai ik me nog een keer om. Luca was er blijkbaar ook niet aan toe, want ik hoor hem pas weer om half acht. Een mooie tijd om op te staan.
Ik laat Erik liggen en kijk even bij Giulia, maar ze ligt nog heerlijk te slapen. Ik haal Luca uit bed en samen gaan we de lichtjes van de boom en de huisjes aan doen. We kijken samen wat tv en om kwart voor acht hoor ik Giulia. Luca en ik gaan samen kijken en halen haar uit bed. Luca mag uitzoeken wat Giulia aan krijgt en zoekt een mooie longsleeve uit voor op haar rokje en maillot.

Ik maak voor beide de flessen klaar. En Luca wil na zijn beetje optimel nog wat warme melk met anijs. Hij moet hoesten en spuugt daardoor wat melk met slijm uit. En ik roep Erik, die nog steeds op bed ligt, want ik ben nog met Giulia bezig.

Als we een bakkie hebben gedaan, ontbijten we, maar Luca wil niet eten. Hij oogt ook niet echt fit, maar heeft geen koorts. Gelukkig eet hij wel wat mandarijntjes.

Omdat Giulia steeds haren in haar oogjes heeft, doe ik een staartje in haar haren en het staat echt te schattig.

Erik vindt het niet zo en denkt dat twee staartjes leuker staat, ik maak er twee maar we vinden het toch niet wat, al kijkt ze wel heel ondeugend 🙂

Inmiddels zijn er ook vrienden van ons gearriveerd, die nog op verjaardagsvisite komen voor Luca. Het is erg gezellig en als de mannen even naar de stad zijn geweest, gaan we met de kinderen naar buiten toe, lekker sleeën.
De jongens hebben het super naar hun zin.

Als we weer terug komen, gaan zij weg en wij gaan eten koken en daarna lekker eten.
Luca eet een klein beetje, maar hij is ook moe.
Na het eten gaan we badderen en daarna gaat Luca lekker slapen. Erik geeft Giulia de fles en ik ruim nog even de keuken op.

Inmiddels ligt ook Giulia lekker te slapen en gaan wij weer een aflevering van the Blacklist kijken.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.