Slaapgenen

Wat zou het toch fijn zijn geweest als Luca dezelfde slaapgenen had gehad als Giulia, dan hadden we namelijk niet om zes uur wakker geweest, maar pas om acht uur. Helaas is het niet anders. We kunnen Luca nog even vermaken met de ipad, maar om zeven uur is het dan toch echt over en uit. Overigens had de wekker ook om zeven uur gegaan, want Erik moet om acht uur bij de garage zijn om mijn winterbanden er onder te laten zetten. Hij is om half tien weer terug en ik heb in de tussentijd de kinderen verzorgd.

Als Erik gegeten heeft, gaan we met zijn vieren naar Ikea om Luca’s verjaardagscadeau te kopen. Als we klaar zijn, gaan we meteen door naar de verjaardag van Luca’s vriendinnetje. Ze is vandaag twee geworden. Ze ligt net op bed als we aankomen, maar ze slaapt nog niet en door onze stemmen komt ze uit bed. Luca en zij zijn helemaal verbaasd en Luca moet eerst even de kat uit de boom kijken, maar hij vindt het maar wat leuk. Vooral de naaktcavia! 🙂

Na tweeën gaan we weg en doen we meteen even boodschappen zodat we de deur niet meer uit hoeven.
Als we thuis zijn leg ik Luca op bed en Erik legt Giulia in de box. We ruimen de boodschappen op en ik doe de was. Luca heeft geen zin om te slapen. Dus we halen hem er weer uit en hij gaat met Giulia spelen.

Om vijf uur begin ik aan het eten en Erik neemt het over van me, terwijl ik nog even de was doe. We eten al lekker op tijd. Daarna ga ik Giulia haar hapje geven.
Als Giulia klaar is, wordt er gebadderd en is het bedtijd.

Wij zitten heerlijk op de bank te genieten van deze zaterdagavond! Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.