Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Shoppen en Blijdorp – weekendoverzicht #35

Afgelopen weekend was er eentje voor in de boeken. Een weekend vol gezelligheid, shoppen en zelfs onverwachts nog een heerlijk etentje met zijn viertjes.

Vrijdag 22-09

Na een heerlijke datenight met mijn beste vriendin en onze moeders (het was voor het eerst in onze twintig jarige vriendschap dat we iets met zijn vieren gingen doen), word ik, na een veel te korte nacht, wakker van de wekker van de man. De dag gaat beginnen. En de kinderen zwaaien samen de man uit, als hij naar zijn werk toe gaat.

Mijn tuttebel en ik gaan samen shoppen op het winkelcentrum in Papendrecht. Ondanks dat we de boodschappen laten bezorgen, moeten we toch ook nog even naar de supermarkt.

Thuis ruimen we de spulletjes op die we geshopt hebben. En zet ik alvast de spulletjes voor mijn shopdecoratielog en de #kleinmaarfijnswap op de foto.

‘s Middags hebben we lekker een moment voor ons zelf.

En we maken weer een thuisbioscoop met een film van Thomas de Trein en popcorn.

Als de kinderen op bed liggen, maak ik mijn  blog over herfstdecoratie af.

Zaterdag 23-09

De man gaat al op tijd de deur uit voor de hipstawalk die hij heeft georganiseerd. Nieuwsgierig naar de foto’s? Die vind je hier.

Wij gaan vandaag naar Blijdorp met mijn vriendin en haar gezin. En ondanks dat mijn kinderen niet heel erg gezellig zijn het eerste uur, is het toch een heerlijke dag.


Als we thuis komen, blijven de kinderen buiten spelen. En als ze klaar zijn met buiten spelen, ontdekken ze de speelgoedboeken. Uiteraard beginnen ze er meteen in te bladeren en van alles aan te kruisen.

‘s Avonds ga ik verder met de voorbereidingen van de #kleinmaarfijnswap.

Zondag 24-09

De kinderen zijn al vrij vroeg wakker, gelukkig willen ze nog even bij elkaar liggen en zijn ze ook echt, voor hun doen, vrij rustig. Eenmaal in de woonkamer komen de speelgoedboeken weer tevoorschijn, want ze willen ook nog even aan de man laten zien wat ze allemaal willen hebben.

Mijn tuttebel kruipt nog even lekker bij de man op schoot voordat ze gaat spelen. Van dit soort momenten geniet ik altijd extra, omdat ze dat niet zo heel vaak doet.

Ik maak mijn swap verder af. Binnenkort lees je hier meer over op mijn blog.

Rond half drie gaan we richting de stad om te shoppen voor de kinderen. Het is druk in de stad en er blijkt een evenement te zijn met onder andere luchtkussens. Maar eerst gaan we shoppen en daarna een drankje drinken op het terras. Daar besluiten we dat we rond vijven een hapje willen eten bij De Beren. Maar de man gaat daar voor nog even met de kinderen naar de luchtkussens toe, terwijl ik nog een winkeltje in duik.

Het is hartstikke gezellig bij De Beren. En de kinderen zijn echt hartstikke lief. Er wordt goed gegeten van de saté. Ik kan hier echt van genieten, van die spontane dingen, heerlijk!

Wij hadden echt een heerlijk weekend en ik kijk nu al uit naar volgend weekend. Wat we dan gaan doen? Geen idee, maar het wordt vast weer fijn.

Hoe was jullie weekend?

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 25 september 2017 / 10:00 pm

  Wat een leuke weekend blog, alleen waarom doe je watermerk midden in de foto. Snap wel met de copyright want ik ben zelf fotograaf maar op mijn foto’s staan ze onderin en sommige heb ik zelfs geen watermerk. Wel stat in mijn website dat alle foto’s onder auteursrecht vallen en geen gebruik van maken. Sorry viel me gewoon op en het is absoluut niet negatief bedoeld.

  • Marieke
   25 september 2017 / 10:38 pm

   Dank je wel! Geen probleem hoor. Ik doe het in het midden, omdat ik niet wil dat vreemden mijn foto’s van de kinderen gaan gebruiken. Als ik het onderin doe, dan is het zo weg te werken. Alhoewel dat met een beetje fotobewerkingsprogramma ook kan natuurlijk als het in het midden zit. Is ook gevoelsmatig.
   Originele foto’s bewaar ik wel zonder watermerk

 2. 25 september 2017 / 8:56 pm

  Wat gezellig meid. De foto’s, knappe giulia, je mooie gezinnetje en het plezier!!! Geniet ervan. Dat doen wij ook. Wij lezers zien de kindjes opgroeien!

 3. 25 september 2017 / 7:05 am

  Wat heerlijk, zo’n ontspannen en spontaan weekend. En het weer was ook perfect!

  • Marieke
   25 september 2017 / 8:59 pm

   Ja het was echt heerlijk! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.