Shoplogje #2


Van de week met mijn lieve vriendinnetje even naar het winkelcentrum geweest in Papendrecht. Gewoon wij, gezellig met zijn tweetjes, zonder kinderen, net als vroeger. En dat was fijn en zeer zeker voor herhaling vatbaar. 

Maar uiteraard kocht ik er ook nog het een en ander. En is het dus weer eens tijd voor een shoplogje. 

Eerst gingen we naar de Action, waar ik wat cadeautjes kocht voor mijn swapmaatje. 

 Ook liep ik er een mooi magnetisch tekenbord tegen het lijf van Paw Patrol. Laat ik nou een peuterjochie in huis hebben die helemaal gek is op Paw Patrol. Dus deze nam ik alvast mee voor 5-12. Je kan het maar vast in huis hebben, toch? 

Daarna deden we een rondje Zeeman, waar ik weer hele gave wolletjes tegenkwam. Dit keer Rachel in de kleur mintgroen en wit, echt iets voor mij. Overigens is deze wol er ook nog in onder andere een beetje oudroze kleur met wit. Ook erg gaaf. 


Op de Instagram van Hema had ik gezien dat ze wat nieuwe tapejes hadden, dus wilde ik die ook even scoren, maar die lagen nog niet in de winkel, wat erg jammer is. Volgende keer beter. 

Bij de etos kocht ik een pak newborn-luiers van het eigen merk met Woezel en Pip erop. En ze zijn echt heel erg schattig. Ik hoor jullie denken, newbornluiers?!? Nee ik ben niet zwanger, maar heb een peutermeisje in huis, die gek is op haar poppen en echt een poppenmoedertje is. Aangezien ze nu steeds haar eigen luiers gebruikt voor de poppen, vond ik het handiger om maar een pak newbornluiers te kopen. Bijkomend voordeel, haar grote vrienden staan er ook op. Dus heb ik een hartstikke blij meisje. #tip ook een stuk voordeliger om deze luiers te kopen, dan de luiers van babyborn bijvoorbeeld 😉 


Van de week kwam ik op de Instagram van @mamavanthobias puzzels tegen van Paw Patrol. Luca vindt puzzelen leuk en deze bevatten weer wat meer stukjes. Dus weer een nieuwe uitdaging. Ook waren ze nu afgeprijsd bij Marskramer. Laat die nou ook op het winkelcentrum zitten. Dus die kocht ik ook meteen maar voor 5-12. 


Jammer genoeg begon het te regenen, dus zijn we maar naar huis gegaan. Al bedacht ik me eenmaal thuis dat we ook nog wel even wat hadden kunnen drinken. Volgende keer dan maar doen als we weer samen gaan shoppen 😉 

Wanneer beginnen jullie met de 5-12 cadeautjes? 

Liefs Marieke

Volg:

10 Reacties

  • Marieke
   5 september 2016 / 12:37 pm

   Ja he vond ze ook wel grappig. Ben bijna geneigd om ze ook gewoon in maat 5 te kopen, maar weet niet of ze fijn zijn.

 1. 5 september 2016 / 9:04 am

  Wat een leuk doosjes van de action. Ik wil daar ook weer heen binnen kort haha. Luca is nu 3 en heeft vanaf 2,5 al een tekenbord staan. Eigenlijk zelfs 2 haha. Hij speelt er ook zo nu en dan mee. Gisteravond nog maakten we een tekening en moest de ander raden wat er getekend was. Erg leuk.

  • Marieke
   5 september 2016 / 12:37 pm

   Ja he vond ik dus ook. Hier wordt ook idd regelmatig met een tekenbord gespeeld, maar die is van zijn zusje en nu krijgt hij gewoon zijn eigen tekenbord weer 😉 Leuk spelletje, ga ik onthouden 🙂

 2. 4 september 2016 / 12:58 pm

  Ik neem ook altijd cadeautjes mee als ik iets tegenkom, super handig! En een goede tip van de luiers! Fiene is daar nog niet zo mee bezig maar dan weet ik het alvast 🙂

  • Marieke
   4 september 2016 / 4:35 pm

   Leuk om te lezen dat ik niet de enige ben die dat doet 😉
   En graag gedaan 🙂

 3. lodi van lodiblogt
  4 september 2016 / 11:51 am

  Wat een goed idee om alvast vooruit te denken! Mooi die wil van de Zeeman, moet ik van de week ook even gaan kijken!

  • Marieke
   4 september 2016 / 12:11 pm

   Ja hè en het is wel fijn als de uitgaven wat verdeeld zijn en je niet alles in één keer hebt 😉
   Ze hadden nog twee kleurtjes van deze wol, volgens mij grijs en blauw.

 4. Patricia
  4 september 2016 / 7:19 am

  Lars leest mee en die zegt goed id. Wij moeten ook maar weer gaan beginnen. Laatste jaar van Mike gok ik.

  • Marieke
   4 september 2016 / 9:17 am

   Leuk Patricia! En wat grappig dat mannen daar in mee gaan he. Erik zegt altijd beter iedere keer wat dan dat je alles in één keer moet kopen. Benieuwd wat jullie gaan kopen. Geloofd Mike nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.