Serious Request 2014

Hoppa de kinderen sliepen wederom door! Lekker hoor! Ik kom eindelijk weer een beetje tot rust.
Als ik in de badkamer bezig ben, hoor ik Luca al. En Giulia slaapt nog. Zodra ik klaar ben, zijn de kinderen aan de beurt.

Uiteraard heeft Luca voor vertrek weer eens een poepbroek. Hij snapt nog steeds niet dat hij dat moet bewaren voor zijn juffen :p

Om kwart over zeven zijn we op het kdv. En ik breng, zoals iedere ochtend, eerst Luca weg en daarna Giulia.
Luca doet het goed vandaag. Ik krijg een kroel en een kus van hem en hij gaat zonder huilen lief spelen. Wauw! Wat een overwinning. En ik ga met een goed gevoel Giulia wegbrengen. Uiteraard krijg ik van haar weer een heerlijke gulle lach als ik weg ga.

Wat ben ik toch gezegend met mijn twee mooie, maar vooral gezonde kindjes. Waar ik na gisteravond weer even meer bij stil sta, omdat er een klein dapper meisje van 18 maanden is overleden. Ook via mijn blog wil ik haar ouders heel veel sterkte en kracht toewensen!

De werkdag kruipt voorbij! Maar er wordt weer heel wat af gelachen en ook vinden er serieuze gesprekken plaats aan ons blok. Over een maand toch maar eens een balletje opgooien of ik niet gewoon aan dit blok mag blijven zitten. Tenslotte is er nog een flexplek over.

Om vier uur wens ik iedereen fijne feestdagen en goede jaarwisseling, ik heb vakantie!
Ik ga richting het kdv om de kinderen op te halen, want Erik heeft vanavond kerstshoppen van zijn werk. Luca is nog lekker buiten aan het spelen. En hij geniet ervan. Daarna gaan we samen Giulia ophalen en hij gaat eerst zijn vriendinnetje in het andere lokaal gedag zeggen. En ook zijn oude juf. Zijn vriendinnetje gaat mee Giulia ophalen. En ze lopen hand in hand <3 naar het andere lokaal.

Als we thuis zijn is de avondspits enigszins een chaos. Ik heb twee huilende kindjes. De ene is moe. En de andere heeft honger en is ook moe. Goede combinatie ook als je moet gaan koken. Uiteindelijk lukt het me. Giulia ligt in bed en Luca en ik eten samen.
De rest verloopt goed. Luca gaat lief slapen. En daarna wordt Giulia wakker voor de fles.
Tegen half negen is ook Erik thuis. Eerder dan verwacht, maar helemaal niet erg. Nu kunnen we samen de start van Serious Request 2014 kijken. Gelukkig zit Gerard weer in het glazen huis. En dan maar hopen dat zijn living doll act niet gedaan wordt als wij in Londen zitten.
We gaan wel lekker op tijd naar bed toe. Nog één ochtend om half zes de wekker. En daarna twee weken gewoon even niks!
Heerlijk vooruitzicht! 🙂

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.