Selfies, knutselen en uitzichten – Mariekes Weekly #42

En dat was week 42 alweer. De week die in het teken stond van het maken van selfies, knutselen en uitzichten. Maar uiteraard deden we nog veel meer, wat je kunt lezen in de nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Ben ik al vroeg op mijn werk en kan ik het niet laten om een foto te maken als ik de zon op zie komen. Ik houd van dit uitzicht!

De zonsondergang van die avond is al net zo adembenemend mooi! Het lijkt wel lava, aldus Luca. En hij heeft gelijk.

Dinsdag

Wordt er op de bso heerlijk samen gespeeld en krijg ik deze foto doorgestuurd.

Woensdag

Loop ik samen met mijn collega een rondje en maak deze foto van Leuvehaven. Een beeld waarvan mijn meisjesmeisjeshart sneller gaat kloppen.

‘s Middags mag Luca weer lekker trainen. En hij heeft het weer goed naar zijn zin.

Om half negen breng ik nog een bezoek aan de kapper. Waar puntjes worden geknipt, zodat mijn krullen weer lekkerder vallen en ik weer een wat vollere bos haar op mijn hoofd heb. Daar moet natuurlijk wel even een selfie van gemaakt worden.

Donderdag

Komt mijn nieuwe liefde binnen. En ik ben er echt heel erg blij mee. Vooral met de camera, want deze telefoon heeft een portretfunctie, jeeeeuj!

Vrijdag

Ga ik na de boodschappen een rondje hardlopen. Helaas gaat dat minder goed dan gehoopt. Wil je trouwens meer over mijn hardlopen lezen, kijk dan eens op Ren Mama Ren. Maar ik ben geweest en dat vind ik belangrijker. Als ik terugkom neem ik een lekker bakkie thee en een bakje yoghurt met muesli.

Als ik de kinderen van school ga halen, maak ik deze selfie van mezelf. En ik ben stiekem wel heel erg trots op het resultaat. Alles klopt gewoon! <3

Heb jij in Instastories de #tassenouder al voorbij zien komen? Bregje van Breg Blogt schreef er een blog over. Overigens was ik in dit geval tassenouder, terwijl mijn kinderen gewoon voor me uitliepen, waar ging het mis 😉

‘s Middags mag ik met Giulia voor de derde keer naar de oogarts. En wat doet ze het ontzettend goed zeg. Ze zit voor het eerst alleen in de stoel en voert netjes alle opdrachten uit. De afwijking aan haar rechteroog is al wat minder. Dus dat is fijn. Maar we blijven voorlopig nog wel even pleisters plakken.

Zaterdag

Wauw!! Wat is het toch heerlijk om die zonsopkomsten te zien in de herfst. Zo mooi!! Zelfs de kinderen valt het op dat de luchten zo mooi zijn.

Luca bouwt een treinbaan en is er helemaal trots op.

Overigens niet zonder dat er nog even een bijdehante uitspraak werd gedaan door hem.

‘s Middags kijken ze saampjes een Sinterklaasfilm op Netflix. Beetje vroeg, maar ach moet kunnen toch? En zo kon ik meteen mooi de portretfunctie van mijn telefoon testen. Die laatste heb ik vandaag voor het eerst echt in gebruik. Iets met een hoesje en een screenprotector, die binnenkwamen. Verder maak ik mijn vakantiedagboek af.

Zondag

Vandaag begin ik mijn dag weer met een heerlijk rondje. Het gaat minder lekker dan ik gehoopt had, maar het ging al veel beter dan afgelopen vrijdag.

De kinderen vermaken zich prima met de strijkkralen.

‘s Middags gaan we lekker een stukje wandelen in het park. Luca vindt het helemaal leuk.

Terwijl wij wandelen, fietsen de kinderen. Ondanks dat Giulia wel zonder zijwieltjes kan fietsen op de fiets van haar vriendinnetje, lukt dat niet op haar eigen fiets, omdat deze te hoog is. Dat levert wel wat gemopper op, want Luca is veel sneller.

Luca redt zich inmiddels prima op zijn fiets. Alleen remmen is zo nu en dan nog wel een probleem.

Mijn vriendin en haar jongste hebben gezellig meegewandeld. En drinken nog wat bij ons. Tot grote vreugde van Luca en Giulia.

Omdat het bijna Halloween is, ga ik een slinger voor langs het ramen verven. Luca en Giulia helpen gezellig mee.

‘s Avonds kijken we de Formule 1, die weer lekker spannend is. Wat een held is Max toch!!

Hoe zag jullie week eruit? Ik lees het graag hieronder.

Volg me ook op Instagram, Pinterest en Facebook.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.