Schoencadeautje

Om zes uur hoor ik Giulia al, ik weet niet, maar volgens mij kan ze niet meer uitslapen. Jammer, want dat was best lekker. Maar ja ik mag sowieso niet klagen. Ik haal haar uit bed en kruip weer terug in ons bed, ik hoop zo nog wat tijd te kunnen rekken. Helaas lukt dit slechts een kwartier. Om haar niet onnodig te laten huilen, maak ik Erik wakker. Hij maakt haar flesje even. Ik geef hem en Erik kan weer lekker verder slapen, niet dat hij dat doet, maar dat is zijn eigen schuld hihi.
Als de fles leeg is, leg ik haar naast me neer en Erik slaapt inmiddels. Ik doe het licht uit en Giulia valt snel in slaap. En als ik bijna slaap hoor ik Luca mopperen. Ik krijg daar tot kwart over acht niks meer van mee. En dan hoor ik hem. Ik ga er maar uit. Erik en Giulia slapen nog lekker. Luca wil meteen zijn blokken mee naar binnen nemen. En als we in de gang komen ziet hij dat er een cadeautje in zijn schoen zit. Met een “oh” loopt hij er naar toe en maakt het open. Als ik vraag van wie hij dat heeft gekregen zegt hij Klaas 🙂
Hij gaat lekker met zijn cadeautje spelen en ondertussen zijn Erik en Giulia ook al wakker.

We doen het rustig aan en tegen twaalven ga ik de deur uit om wat boodschappen te doen. En wat is dat fijn zeg. Het is lang geleden dat ik alleen boodschappen ging doen.
Erik kleed in de tussentijd Giulia aan en legt Luca op bed. Ik wilde even het nieuwe jurkje van Giulia passen en als ik thuis kom heeft ze dat ook aan. En ze kan het aanhouden, want ze kan het nu al aan.
Stop de tijd! Ze wordt te snel groot!!

Rond twee uur komen onze lieve vrienden uit het noorden van het land. We doen een bakkie. Er wordt weer lekker met de kleine meid gekroeld.

 

Daarna gaan we de kinderen uit laten razen bij een indoorspeeltuin. En ze vermaken zich prima. Zelfs de moeders hebben het naar hun zin 😉
Giulia doe ik bij binnenkomst meteen in de doek en zolang ik blijf lopen vindt ze het heerlijk.
Na het spelen gaan we naar de mac toe. Gezellig eten met zijn allen.

Daarna doen we nog een bakkie bij ons. En rond zeven uur is het weer tijd om afscheid te nemen. Gelukkig zien we ze op Luca’s verjaardag weer.

De kinderen liggen uitgeteld op bed en wij zitten moe maar voldaan op de bank! Helaas is het weekend weer bijna voorbij. We gaan maar weer aftellen naar het volgende weekend 😉

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.