Samen spelen

Pffff…. Tien over half vier is het als ik Luca hoor. Ik ga met een beker water naar hem toe. Hii is zijn Nijnen kwijt en ik vis ze onder zijn dekbed vandaan. Ik geef hem nog een kroel en daarna ga ik terug naar bed. Luca is absoluut niet van plan om te gaan slapen. Ik neem hem mee naar ons bed. En hij gaat meteen lekker liggen. Ik ben verbaasd, want meestal gaat hij vervelend doen.
Maar helaas is het liggen van korte duur. Na tien minuten, gaat hij liggen draaien en kletsen. Hij fluistert papa, maar dat wordt steeds luider. Ook Erik is al even wakker.
We proberen echt te slapen, maar dat gaat echt niet lukken. Na de zoveelste waarschuwing dat Luca moet gaan slapen, leg ik hem op zijn eigen bed. Het is inmiddels kwart voor vijf en we willen echt nog even slapen. Na wat gemopper is het stil, maar ook dit duurt maar even, helaas. Om vijf over vijf haalt Erik hem weer uit bed en om tien over vijf is ook Giulia wakker. Gezellig hoor, maar op zondagochtend een uurtje of half negen word ik hier een stuk gelukkiger van.

Ik ga er om half zes maar meteen uit. Wassen en aankleden. En daarna zijn de kinderen aan de beurt.
Om zes uur zijn we er weer helemaal klaar voor en is het etenstijd. Vandaag maak ik wel twee flessen klaar.
Giulia eet niet echt goed, maar ja ik heb ook weleens niet zoveel trek. Dus het zal wel loslopen.

Om tien voor zeven gaan we jassen en schoenen aan doen en naar de auto toe.
Om vijf over zeven zijn we op het kdv.
De juf zet Giulia in de wipstoel en zet er een babygym bij. Luca gaat bij Giulia zitten en ze spelen heerlijk samen.

Ik ben om vijf voor acht al op mijn werk en ik begin weer gezellig aan mijn “ochtendwandeling” van de parkeerplaats naar de ingang. Het is best fris, dus morgen maar mijn winterjas aan doen. Gelukkig had ik die van Giulia vanmorgen al aangedaan, ik ben wel benieuwd hoe lang ze die aan kan, aangezien haar overgangsjas al te krap is en ze al maat 68 van pyjama heeft.

Ik ga meteen beginnen, want het is best druk en ik kan me goed vermaken. Dus de tijd gaat ook nog redelijk vlot en voor ik het weet is het alweer pauze. Ik blijf lekker boven en kijk wat op internet.
Na de pauze gaat de middag een stuk trager, ondanks dat ik nog best wel wat te doen heb.
Maar dan is het toch vijf uur en ga ik naar huis toe. Erik wacht weer op me, zodat we samen nog even een boodschap kunnen doen. Daarna gaan we lekker eten.
Na het eten krijg Giulia een fles en ook nu drinkt ze niet echt geweldig. Maar op het kdv heeft ze dat wel gedaan, dus nog steeds geen reden om me zorgen te maken.
Iets na zevenen ga ik met Giulia douchen, terwijl Luca in bad gaat.
Als ik klaar ben, gaat Erik douchen en ruim ik even wat puzzels van Luca op. Daarna leg ik Giulia in bed. Luca is nu ook klaar met badderen en ik ga hem aankleden. Na het aankleden lees ik voor uit Dikkie Dik. En leggen we samen Luca op bed. Giulia heeft er geen zin in. En ik haal haar uit bed. Ze mag lekker bij me zitten. En valt binnen vijf minuten in slaap.

Wij zitten weer lekker met een bakkie op de bank.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.