Respect

Wauw ik heb zeven uur geslapen vannacht, met slechts een kleine onderbreking van Eriks wekker.
Als ik uit bed kom is Erik nog thuis en Giulia ligt wakker te worden. Ik haal haar uit bed en Erik maakt nog even een fles.
Om zeven uur hoor ik Luca ook. En ik haal hem uit bed. Ik geef hem een fles en ga meteen even het een en ander in huis doen. Om acht uur is het tijd om te ontbijten. Ik pak duplo voor Luca zodat hij alvast kan gaan spelen.

Daarna gaan we samen met de duplo spelen en we bouwen hoge torens. Die daarna omvallen, wat Luca helemaal geweldig vindt natuurlijk.
Ook spelen we wat spelletjes op de ipad. Dat lukt ook al steeds beter, maar ieder spelletje is wel maar voor eventjes. Hopelijk leidt het vrijdag genoeg af in het vliegtuig.

Rond twaalf uur gaan we samen middageten. En ik leg Luca daarna op bed, die dat absoluut niet wil, want Giulia huilt. En ik moet haar “uit” zetten. Helaas voor hem gaat dat alleen maar met een fles 😉 Ik leg Luca nog een keer neer en ga Giulia de fles geven.
Helaas blijft Luca krijsen. En ik leg Giulia even in de box. En haal Luca uit bed. Daarna ga ik weer verder met de fles geven. Luca wordt jaloers en gaat boeven. Na een paar waarschuwingen stopt hij daar gelukkig mee.

Na de fles leg ik zowel Luca als Giulia op bed. En dit keer gaat Luca wel slapen, wel mopperend.

Ik ga alvast even inchecken voor vrijdag. Het kan maar gedaan zijn. En ik doe 100 buikspieroefeningen van de 30 dagen strakke buik challenge, die vandaag van start is gegaan.
Wil je ook mee doen? Kijk dan op facebook bij evenement 30 dagen strakke buik challenge of meld je aan bij facebook groep 6 pack challenge september.

Om half drie is Luca wakker en ik haal hem uit bed. We eten samen wat. En daarna gaan we weer verder spelen met duplo en spelletjes doen.
En Luca borstelt zelfs mijn haar.

Als het weer tijd is voor Giulia’s fles wordt Luca er niet gezelliger op. En hoe langer het duurt hoe vervelender hij wordt. Het is zelfs zo erg dat hij Giulia express pijn doet. Ik word er heel erg verdrietig van. En ben soms echt wanhopig. Ik kan hem waarschuwen wat ik wil, maar het werkt allemaal niet. En afleiden met tv, spelletjes op de ipad of andere speeltjes werkt allemaal maar voor heel even, helaas.

Ik ben dan ook blij als Erik thuis is. Ik krijg door dit soort acties van Luca steeds meer respect voor alleenstaande moeders of moeders die veel alleen zijn. Petje af dames!

Na het eten gaat Erik ook torens bouwen met Luca.

Gelukkig gaat Luca wel lief slapen. En Giulia slaapt inmiddels ook, al ligt ze wel bij Erik op schoot 😉

We gaan genieten van een crime avond! Ik wens jullie een fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.