Regen

Vanmorgen hoor ik om kwart voor zeven twee kindjes. Ze zijn er lekker op tijd bij vandaag. Ik laat Erik nog even liggen. En haal Luca uit bed en daarna Giulia. Ik kleed haar meteen aan. Daarna maak ik een fles voor haar. Luca heeft Erik inmiddels wakker gemaakt. Was niet echt de bedoeling, maar ja hij moet er toch ook zo uit.
Ik geef Giulia de fles en Luca kijkt tv. Erik gaat om negen uur de deur uit. Hij heeft vandaag weer papadag met Mike. En wij houden een joggingbroekdagje, tenslotte is het slecht weer en ik heb echt geen zin om dan met de kinderen op pad te gaan.
Helaas is Luca op de boeventoer. En is het niet echt gezellig in huis. Gelukkig kan hij ook nog erg lief spelen. Hij heeft zelf zijn blokken gepakt en is lekker gaan bouwen.
Als hij is uitgespeeld gaat hij gek doen met de ton van de blokken. De bodem ligt er uit en hij maakt er een kokerrok van :p
En dan is het tijd voor de intocht van Sinterklaas. Giulia ligt gezellig te brabbelen in de box en wij gaan eten. Voor deze keer bij de tv, in verband met de intocht.
Ik kijk meer naar Sinterklaas dan Luca maar ik vind het toch knap van hem dat hij zich wat langer kan concentreren. Volgend jaar begrijpt hij het vast al beter.
Tegen enen leg ik Luca op bed. Hij is zo vertrokken. Ik heb even heerlijk tijd voor mezelf. Al duurt dat niet lang, want Giulia komt al na driekwartier weer. En aangezien Luca toch nog slaapt leg ik haar lekker op het grote kleed op haar buik. En ik ben echt supertrots, want binnen vijf minuten rolt ze om. Ik heb het ook opgenomen, maar ja kan nog steeds geen filmpjes op mijn site zetten 😉
Ik blijf nog een tijdje met Giulia op de grond zitten. En geef haar daarna een fles.
Als ze in de box ligt, brabbelt ze er lekker op los.
Om vier uur ga ik maar eens bij Luca kijken, zo te zien is hij net ontwaakt uit zijn slaapje (van drie uur), aangezien hij nog half onder deken zit.
Hij heeft het goed naar zijn zin, gelukkig. Hij speelt bij ons op bed, terwijl ik de was opvouw.

Om iets na vijven is Erik ook weer thuis en hij gaat koken terwijl ik Giulia de fles geef.
Luca eet weer heerlijk. En na het eten gaat Erik met de kinderen badderen. Ik ruim nog het een en ander op. Daarna neem ik Giulia over van Erik en leg haar na het afdrogen en aankleden in haar bedje.
Als Luca ook klaar is, ga ik hem voorlezen. En dan is het toch echt bedtijd. Helaas ligt Giulia te huilen en heeft ze totaal geen zin om te slapen. Erik troost haar terwijl ik zelf even ga douchen, maar niks lijkt te werken. Als ik klaar ben doe ik haar in de doek, maar zelfs dat werkt nu niet. Uiteindelijk geven we haar een fles en na een paar slokken valt ze al in slaap. Ze heeft maar een beetje op en ligt sinds negen uur heerlijk in haar bedje te slapen. Om elf uur krijgt ze gewoon alsnog een fles.

En dan gaan wij nu nog even genieten van deze avond!

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.