Proefslapen

We hadden weer een goede nacht, ook al kon ik niet in slaap komen, ik heb wel heerlijk geslapen.
Luca is rond zeven uur weer wakker en weer lekker vrolijk. Ik geef hem zijn antibiotica en oordruppels. Luca’s vrolijke bui wordt verruild voor de piepmodus. Gelukkig veranderd dat al snel in hang- en kroelmodus. Waar ik dan weer heerlijk van kan genieten.

 

 

Omdat ik op controle moet in het ziekenhuis, halen we mijn moeder op, zodat zij op Luca kan passen.
We eten met zijn drieën en daarna leggen we Luca lekker op bed.

Als Erik thuiskomt, gaan wij samen naar het ziekenhuis. Het is er rustig en in tegenstelling tot de keren ervoor zijn we snel aan de beurt. Mijn bloeddruk is netjes 120/68 en de hartslag van de baby is ook goed. Aangezien mijn curves nog steeds stabiel zijn, mag ik rustig wachten tot moeder natuur haar werk gaat doen.

Rond twee uur zijn we thuis en mijn moeder stelt voor dat ze Luca mee naar huis neemt, zodat hij nog een nachtje kan proefslapen. Ook omdat het alweer een tijd geleden is dat hij daar heeft geslapen. Uiteraard is dat geen probleem voor ons. Het is wel even lekker om nog een avond en nacht kindloos te zijn, want zodra de kleine meid er is zit dat er voorlopig niet in natuurlijk.

Wij maken ook gebruik van de situatie en doen na het eten allebei onze ogen dicht. Ik doezel wat, ben veel te bang dat ik vanavond anders niet meer slaap. En Erik ga ik nu weer wakker maken. Anders hebben we nog niks aan deze kindloze avond.

Fijne avond!

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Irma
  11 juli 2014 / 5:15 pm

  Ow lekker zeg, geniet ervan. Fijne avond. X

  • Marieke
   14 juli 2014 / 12:25 pm

   Dat hebben we ook echt gedaan!

   • Irma
    14 juli 2014 / 12:34 pm

    Hihi, groot gelijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.