Potje

Het is half vijf als Luca huilend wakker wordt. Hij vraagt om nijn, maar ik vermoed dat hij gedroomd heeft. Het is zo jammer dat hij dat nog niet kan vertellen.
Helaas doezel ik alleen nog maar en om tien voor zes is ook Giulia wakker. Gaat lekker zo. Gelukkig gaat onze wekker gewoon om zes uur, dus dat scheelt dan wel weer.

We blijven nog tot kwart over zes met zijn allen op bed liggen. Luca is inmiddels ook wakker. En kletst honderduit tegen ons.

Om zeven uur zijn we al zo goed als klaar, alleen Erik en ik moeten nog even eten. Om half acht zitten we in de auto op weg naar het kdv. Luca doet het weer hartstikke goed als we weggaan en ook Giulia laat ons met een grote lach gaan.

Daarna rijden we door naar de garage, want mijn knipperlicht is kapot en Erik kan het zelf niet vervangen.
Als we de auto hebben weggebracht, gaan we richting Breda. We gaan samen even lekker over de meubelboulevard struinen en naar Mediamarkt en Prenatal.
Bij die laatste beginnen we, we kopen een broek en een trui voor Luca, want dat is echt nodig. En voor Giulia een andere winterjas. Ook kopen we een potje voor Luca.
Daarna gaan we wat meubelzaken in om ons te oriënteren op een wandkast.

Als we nog wat treindelen hebben gescoord voor Luca’s houten trein, gaan we naar Mediamarkt. We willen een nieuwe tv, aangezien die van ons wat kuren gaat vertonen. We hebben wat mooie tv’s gezien en gaan nog even nadenken welke het wordt.
Wel kopen we een nieuwe magnetron, want die moet wel echt vervangen worden.

Rond twee uur zijn we thuis en ik kijk een aflevering Gossip Girl.

Om kwart voor vier belt de garage. Het zal eens normaal gaan met mijn auto. Er is een draad kapot en nu hebben ze de boel om moeten leiden, waardoor de kosten uiteraard hoger zijn dan alleen maar een knipperlichtje vervangen, heb ik weer, zucht!

Om kwart over vier gaan we nog even wat boodschappen doen en daarna halen we de kinderen op van het kdv.

Tegen zessen gaan Erik en Luca eten. Ik eet niet mee, want ik heb echt knallende koppijn.
Wel kom ik gezellig aan tafel zitten.

Na het eten gaan we badderen. Gelukkig begint mijn hoofdpijn te zakken. Luca heeft zijn potje ontdekt. En hij vindt het echt helemaal geweldig en gaat er meteen op zitten. En vraagt al snel of zijn luier uit mag. Daarna gaat hij er weer op zitten, maar hij is te snel afgeleid. Hij neemt zijn potje mee naar de badkamer. En plast vervolgens naast het potje :p

Om half acht leggen we Luca op bed en om kwart voor acht ook Giulia.

Inmiddels is mijn hoofdpijn verdwenen, heb ik al wat gegeten en zit ik nu aan een bakkie.

Ik wens jullie een fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.