Postzegelkus

Vorig jaar kwam Postnl met een ludieke actie, je kon je Valentijnskaart versturen met een lippenstiftkus. Ook dit jaar kan je op vrijdag 12 februari tot 17.00 uur je Valentijnskaart(en) versturen met een lippenstiftkus. Dit jaar is er ook gedacht aan de mannen. Zij kunnen een postzegelkus aanschaffen. Een postzegel waar ze met hun favoriete geurtje een kus mee te voorschijn kunnen toveren. 

Ik schreef vanavond wat kaartjes en deed daar een lippenstiftkus op! En wie ga jij een Valentijnskaart sturen? Of vind je het commerciële onzin? Laat je hieronder een reactie achter. 

Happy Valentine!! <3 <3 <3 

  

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Patricia
  11 februari 2016 / 10:00 pm

  Ik heb speciaal postzegels gehaald maar nu ik dit lees oooooh dan gaan ze zo weg morgen. Ik was het alweer vergeten. Altijd goed dat ik je stukjes nog even lees voor ik naar bed ga. Ik stuur vaak een naar mijn man, broer, moeder en vriendinnen.Vind het altijd wel leuk dat er dan even extra aandacht besteedt mag worden aan de liefde/vriendschap ed. En hoop vaak ook op een kastje of iets maar helaas vaak gebeurd dat niet. En hoop je zelf ook op iets van bijv je man ofzo?

  • Marieke
   12 februari 2016 / 5:08 am

   Het is inderdaad maar goed dat je dan nog even mijn blog leest, scheelt toch weer een postzegel (geldt overigens alleen voor post tot 50 gram).
   Erik vindt het commerciële onzin, maar weet dat ik het wel leuk vindt om wat te krijgen. Dus waarschijnlijk krijg ik een kaartje van hem, als hij er dit jaar aan gedacht heeft, want hij is al de hele week ziek! Maar dat is hem bij deze al vergeven! Overigens krijgt Erik van mij meestal een kaart of een boek of zo 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.