Postnatale nesteldrang

Om half zes gaat Eriks wekker, daarna val ik helaas niet meer in slaap. Gelukkig doezel ik nog wel wat. Om kwart over zes ben ik echt wakker.
Ik blijf nog tot kwart voor zeven in bed liggen en maak daarna Giulia wakker, anders komen we niet zo goed uit met de voedingen.
Als ik klaar ben met de fles geven, word ook Luca wakker.
Zodra we klaar zijn, gaan we naar het kdv toe. Luca gaat meteen spelen met zijn vriendinnetje, al is dat van korte duur. Ze staan wel samen bij Giulia te kijken. Luca geeft haar nog een kusje en zijn vriendinnetje geeft haar een luchtkus 😉
Ik krijg ook nog een kus en ga daarna boodschappen doen.
Als ik thuis ben ga ik eerst ontbijten en daarna krijgt Giulia de fles.

Zodra Giulia slaapt ga ik in huis aan de gang. Ik draai drie wassen en hang ze op, poets de wc en badkamer, ik haal een stofdoek over de meubels en geef de stofzuiger en de dweil een rondleiding. Postnatale nesteldrang, ik weet niet of het bestaat, maar ik heb er last van volgens mij.

Als ik klaar ben, ligt Giulia wakker te worden. Ik lunch nog even en daarna ga ik haar uit bed halen en geef haar de fles. Na de fles kroelen we nog even en zodra ik haar in de box leg, begint ze te lachen en ik smelt helemaal.

Als Giulia weer slaapt, ga ik de tweede oefening van de strakke buik challenge doen. Ik moet hiervoor wel een trap hebben. En die hebben wij niet natuurlijk, dus ik gebruik de trap in het trappenhuis.

IMG_7090.JPG
Deze trap is helaas wat aan de kleine kant, dus in plaats van vijftien keer de trap op en af doe ik het twintig keer. Maar jeetje, halverwege voel ik het al wel in mijn benen hoor. Er is echt helemaal niks meer over van mijn conditie. Tijd dat ik weer wat ga doen.
Overigens voelde het wel weer prettig om mijn hardloopschoenen aan te hebben. Na de vakantie maar weer eens gaan proberen te hardlopen. Ik ben benieuwd of het lukt met mijn bekken.

Als ik weer terug ben ga ik nog even was opvouwen en ik leg alvast Luca’s kleren voor de vakantie klaar. Dan kunnen die vandaag of morgen ingepakt worden.

Erik belt me op en vreest dat hij het niet gaat halen om Luca op te halen in verband met drukte op de weg. Dus ik ga samen met Giulia Luca ophalen.

Als we thuis komen is Erik ook al thuis en ik begin meteen aan het eten terwijl Erik samen met Luca torens bouwt.
Aangezien we vrijdag wel over de Moerdijkbrug komen, maar niet langer dan een uur in de auto zitten, eten we vandaag gehaktballetjes (als we met de auto op vakantie naar het buitenland gaan nemen we ze altijd mee voor onderweg).

IMG_7094-0.JPG

IMG_7095-0.JPG

Het eten smaakt prima en na het eten gaan Luca en ik badderen. En daarna is het bedtijd. We leggen Luca vanavond samen op bed, dat was al lang geleden.

Inmiddels zitten we alweer een poosje op de bank. En genieten we van deze avond! Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.