Plakband

Eriks wekker gaat om half zes, ik hoor hem wel, maar draai me om. Gewoon omdat het kan. Jammer genoeg doezel ik alleen nog maar, wel genoeg om gek te dromen over pandora-armbanden en kermissen. Dat eerste begrijp ik nog wel, aangezien mijn armband afgelopen zaterdag is gebroken. Maar dat tweede vind ik wel echt heel vaag, aangezien ik echt een hekel heb aan kermissen 😉

Om iets over zevenen hoor ik uit twee kamers geluiden komen en ik ga er maar uit.
We doen vandaag rustig aan, maar ik ga wel de kinderen wassen en aankleden.
Giulia krijgt iets aan wat we gisteren gekocht hebben en ik vind het haar echt schattig staan (nooit gedacht dat ik dat nog eens zou zeggen ;))

Giulia krijgt een fles en Luca kijkt tv. Zodra hij het Sinterklaasjournaal ziet, gaat hij meteen op de bank zitten.
Na de fles gaan Luca en ik even eten. En daarna ga ik wat rommelen in huis, terwijl Luca lief speelt en Giulia weer in bed ligt.
Als ik klaar ben ga ik alvast aan de slag met Luca’s afscheidscadeautje en Luca gaat kleuren en plakken.

Hij vindt plakband helemaal geweldig net als ik vroeger.

Na het eten leg ik Luca en Giulia allebei op bed. Beetje jammer dat Luca denkt dat hij niet meer hoeft te slapen. Na nog een keer in zijn kamer te zijn geweest, gaat hij liggen. Maar schijn bedriegt hij is nog steeds wakker. En dan ineens is het stil.
Ik ga aan de slag achter de mac en Na anderhalf uur wordt Luca weer wakker.
Als ik zijn kamer binnenloop, zie ik alles op de grond liggen, van zijn knuffels tot zijn aerosleep. Zo maakt mijn dreumes dus duidelijk dat hij niet wil slapen. Beter dan uit bed klimmen in ieder geval. Hij doet wel een poging tot maar ik til hem er snel uit.

We ruimen het wel samen op. Daarna gaan we fruit eten. En mijn nichtje komt op kraamvisite. Het is erg gezellig. En ze kroelt lekker met Giulia en puzzelt met Luca.

Als zij weggaat, ga ik koken, geef Giulia sperziboontjes en daarna komt ook Erik thuis.
Na het eten kletst Luca met Giulia en dat is echt te leuk om te zien.

Als ze uitgekletst zijn, alsof ze dat ooit zijn :p
gaan we pyjama’s aantrekken. Giulia leggen we meteen op bed en Luca mag nog even naar het Sinterklaasjournaal kijken.

En dan is het toch echt voorleestijd en bedtijd. Luca is het er weer niet mee eens, maar geeft het sneller op dan vanmiddag. Ik ben benieuwd hoe we straks zijn kamer aantreffen 😉

Voor het eerst sinds tijden kunnen we het hele journaal kijken en drinken we al vroeg een bakkie. Om acht uur komt Giulia weer, wat wel logisch is, want ze moet nog een fles hebben. Ze krijgt meteen een papfles, zodat we haar niet weer uit bed hoeven te halen. En dan zien we wel hoe laat ze komt vannacht.

Inmiddels genieten we van een tweede bakkie en probeert Erik mijn site weer werkend te krijgen.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.