Peuters

Het is tien over half vijf als ik wakker ben. Helaas lukt het me niet meer om in slaap te vallen, omdat ik maar blijf hoesten.
Nog voor de wekker gaat, hoor ik Luca al. Ik blijf nog heel even liggen en dan gaat toch echt ons ochtendritueel beginnen.
Het loopt allemaal niet zo als ik wil dat het loopt. En we zitten pas om zeven over zeven in de auto.

Ik breng eerst Giulia weg. En daarna Luca. Hij gaat vandaag echt naar de peuters toe. Pfff… Mijn kleine jochie wordt echt groot. En het gaat me geloof ik iets te hard.
Luca wil alleen maar bij mij zijn, maar ja ik moet gaan werken. Zijn juf neemt hem van mij over en hij huilt heel hard en roept steeds mama. Ik moet mijn tranen wegslikken, want wil niet in zijn bijzijn huilen. Ik geef hem een dikke kus en ga snel weg. In de auto laat ik mijn tranen lopen en ik bel Erik even op.
Mijn mannetje is toch nog niet zo groot als dat hij wil zijn 😉
Hoop maar dat het morgen beter gaat.

Op mijn werk heb ik het prima naar mijn zin. Ik kan me goed vermaken, er is genoeg te doen. De dag vliegt dan ook om.

Ik ben al op tijd thuis en ook Erik is er op tijd met de kinderen. Mijn ouders hebben ons huis weer heerlijk schoongemaakt en mijn moeder heeft de aardappels voor de boerenkool alvast geschild, zodat we meteen alles op kunnen zetten. Luca heeft het echt super gedaan bij de peuters. En zelfs zijn pepernoten bak diploma gehaald. Ik ben uiteraard supertrots op hem.

Hij heeft mij heel erg gemist en wil niet anders dan bij mij zijn. Samen kijken we het Sinterklaasjournaal. En daarna gaat Erik Giulia haar groentehapje geven.

Ze zit heerlijk te genieten en een beetje bellen te blazen tijdens ieder hapje hihi.

Luca zit weer goed te smullen van de boerenkool.
Na het eten geef ik Giulia haar papfles, jammer genoeg drinkt ze die niet helemaal leeg, we zullen wel zien hoe laat ze komt vannacht.

Ik denk dat ik zo meteen alvast lekker naar bed ga, aflevering Gossip Girl kijken en daarna lekker slapen.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.