Pechdag

Wakker worden van een wekker die niet voor jou bedoeld is, geloof me dat went nooit. Gelukkig val ik weer in slaap. Als Erik de slaapkamerdeur open doet voordat hij weggaat, hij doet hem altijd dicht in verband met het licht, hoor ik Giulia huilen. Het is pas kwart over zes, dat was niet helemaal het tijdstip wat ik in gedachten had. Erik haalt haar uit bed en legt haar bij mij in bed, daarna gaat hij naar zijn werk. Gelukkig voor hem (en ook voor mij) is het bijna weekend.

Om half zeven hoor ik ook Luca en ik ga er maar uit om hem te pakken. Hij wil ook wel even op het grote bed zitten. En kroelt gezellig met Giulia.

Helaas zijn ze er allebei om kwart voor zeven wel klaar mee en wil de een van het bed af en de ander een fles. Ik maak voor allebei maar een fles en Luca kijkt naar Bumba. Giulia doet inmiddels pogingen om om te rollen van haar rug naar haar buik en als ze zo doorgaat zal dat niet lang meer duren.

Tegen achten ga ik maar wat doen in huis. Ik doe een was in de machine, ruim de vaatwasser uit en in en kook de flessen uit. Daarna ga ik Giulia in bed leggen, aangezien ze al bijna ligt te slapen in de box.

Na het ontbijt ga ik strijken. Terwijl ik een dekbedovertrek recht leg op de strijkplank, steekt Luca vliegensvlug zijn hand uit en brand zijn vingers aan het strijkijzer. Hij gilt van de pijn. Ik pak hem op en neem hem mee naar de keuken en koel zijn vingers met lauwwarm water. Wat kan mijn kleine mannetje gillen zeg, krak!
Hij blijft maar au zeggen en omdat ik toch de dokter even moet bellen, vraag ik meteen wat ik het best kan doen. Ik krijg als antwoord dat ik moet blijven koelen. Dus dat doen we dan maar. Luca loopt tussen het koelen door ook met een washand op zijn hand, dat is dan wel weer heel schattig om te zien.

Als hij niet meer aan zijn vinger denkt, loopt hij in zijn enthousiasme tegen een deur aan met zijn hoofd. Luca heeft echt een pechdag, arm jochie!

Tegen twaalven gaan we mijn moeder ophalen. Ze komt gezellig bij ons lunchen en even op de kinderen passen als ik naar de kapper toe ga.
Luca valt op de terugweg al in slaap en ik kan hem zonder moeite overleggen. Zo lunchen we ineens saampjes, terwijl Giulia in de box speelt.
Na de lunch kletsen we gezellig en mijn moeder en Giulia hebben de grootste lol <3

Om tien over half drie ga ik naar de kapper toe. Even een uurtje voor mezelf. Dit keer geen foto van mijn haar, want het zit hetzelfde als de vorige keer 😉
Na de kapper ga ik meteen even boodschappen doen. Dan hoeft Erik dat niet te doen.

Als ik terug ben ligt er een envelop en een pakketje in de brievenbus.
In de envelop zit een parkeerkaart, grapje van mijn vriendinnetje, omdat de mijne kapot is.

IMG_7819.JPG
En in het pakketje, wat ik pas open maak als Erik er is, zit een boekje van 100% Londen! En dat vind ik echt helemaal geweldig! <3

IMG_7816.JPG
Mijn moeder en ik doen nog een bakkie. Luca is weer lekker aan het boeven.
Zodra Erik thuis komt, ga ik samen met Luca mijn moeder wegbrengen. Luca moet huilen als we weer naar huis rijden. Maar daarna hebben we de grootste lol. Ik doe hem na en dat vindt hij echt te grappig.

Eenmaal thuis gaat Erik koken en ga ik de was doen. Met een druk weekend voor de boeg is het toch wel fijn dat het grootste gedeelte van de was al is weggewerkt.

Luca zit weer eens gek te doen in zijn kinderstoel.

In tegenstelling tot gisteren eet hij vandaag wel supergoed. En ik ben echt trots op hem als hij zonder te knoeien uit een beker drinkt.

Het gaat de goede kant op. Van de week ook eens vragen op het kdv of ze daar ook met hem willen oefenen.

Na het eten gaat Erik met Luca spelen en ik kroel lekker met Giulia.
Om half negen liggen ze allebei heerlijk te slapen.
Giulia is inmiddels weer wakker, maar ligt heerlijk bij Erik op de bank te chillen.

Zo en dan ga ik nu maar eens even een plan de campagne maken voor morgen. Het is weer druk in mijn hoofd, met alle dingen die ik wil doen, maar daar moet ook tijd voor zijn.
Ach het komt vast goed!

Fijn weekend allemaal!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.