Overwinning

Vanmorgen om half acht schrik ik wakker van Luca. Naast me liggen vader en dochter nog te slapen. Ik ga snel mijn bed uit en haal Luca uit bed. En begin meteen aan zijn ochtendritueel, want het is weer een kdv-dag.
Ondertussen ontwaken ook Erik en Giulia. De kleine meid sliep het grootste gedeelte van de nacht in haar eigen bed. Dat was nog niet eerder gelukt. Er zit dus vooruitgang in en voor nu vind ik het een overwinning. Erik zorgt voor de kleine meid.

Aangezien ik me goed voel, breng ik Luca naar het kdv toe, ik wil voor zijn bestwil, zo snel mogelijk weer een normaal ritme doorvoeren. Daar komt bij dat ik het volgende week toch weer zelf moet doen, want dan moet Erik weer werken.

Als ik terug kom, ligt Giulia alweer in dromenland en gaan wij even ontbijten. We hebben tot elf uur voor ons zelf, want we krijgen een mevrouw van het consultatiebureau over de vloer. Het gesprek duurt een uur. En we kunnen vanmiddag al terecht voor de gehoortest in plaats van over veertien dagen. Wat alleen maar fijn is, want nu kunnen we samen gaan.

De gehoortest was goed en omdat we toch bij het consultatiebureau zijn besluit ik om Giulia meteen even te wegen. Ze weegt nu 3775 gram, maar ze had nog wel haar romper en een schone luier aan. In ieder geval komt het geboortegewicht al weer in zicht.

Na het consultatiebureau gaan we nog wat boodschappen doen. En omdat het nog te vroeg is om Luca op te halen, gaan we naar huis.
Na een uurtje ga ik Luca ophalen en hij is superlief geweest op het kdv. Uiteraard zou Luca, Luca niet zijn als hij niet zou gaan boeven nu ik hem ophaal. Lekker joch!

Na het eten wil Luca kroelen met Giulia. Dit zorgt wel voor een smeltmomentje.

De hele avond gaat het goed totdat Luca naar bed toe moet. Hij heeft er overduidelijk geen zin in. En wordt boos en driftig. Maar uiteindelijk gaat hij toch lief slapen.

Inmiddels zitten wij op de bank en kunnen we nog even genieten van deze avond. Erik werkt aan zijn site en ik ga eens even op zoek naar een vakantie voor in september.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.