Overwinning


Afgelopen weekend vierden we Giulia’s tweede verjaardag alweer. Wat gaat de tijd toch snel hè? Maar goed daar gaat mijn blog niet over vandaag 😉 Wij hadden dus een druk weekend en dan plan ik normaal gesproken de maandag in als binnenblijfdag en doen we rustig aan. Maar als de zon al schijnt voordat ik überhaupt wakker ben, ja dan is het niet echt heel handig om binnen te blijven. En ergens voel ik me ook een slechte moeder als ik dat wel zou doen, want ik ontneem mijn kinderen dan hun kans om lekker buiten te spelen. En eerlijk is eerlijk, wie wil er nou niet van de zon genieten. 
Aangezien wij geen tuin hebben, maar een klein balkonnetje, zijn wij altijd aangewezen op de badjes bij vrienden in de tuin of moeten we naar het zwembad toe. 
Na enig overleg met vooral mezelf, besluit ik dat we naar de Paddestoel gaan. Een gemeentezwembadje voor de allerkleinsten, waar ik als klein meisje zelf ook nog heb gespeeld. Op zich best een uitdaging, want er is ook nog een speeltuintje en hoe ga ik mijn twee, soms ietwat ongeleide projectielen in de gaten houden! Ik laat het maar over me heen komen en zie het wel. 
Wonder boven wonder gaat het hartstikke goed, maakte ik me weer drukker dan nodig was. En luisterden ze zelfs supergoed, dat doen ze anders ook nooit 😉  Ze hebben genoten van het zand en het water. En zelfs Giulia ging het water in. We zijn er twee uur geweest en ik heb weer een overwinning op mezelf, zo blij mee. Weet ik in ieder geval dat dit me ook lukt met twee kindjes, zonder man of vriendinnen. Toch een voordeel van kindjes die groter worden en steeds meer zelf kunnen 🙂 

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. Sabine
  18 juli 2016 / 1:38 pm

  Ik stel samen naar het zwembad ook nog steeds uit het is makkelijker met een paar extra hadden. Dus een mooie overwinning op jezelf.

 2. 18 juli 2016 / 12:06 pm

  Super! Een overwinning op jezelf kan soms echt even een boost geven 🙂

  • Marieke
   18 juli 2016 / 12:29 pm

   Helemaal mee eens Mirjam!!

 3. Patricia
  18 juli 2016 / 11:53 am

  Topper! Ik vind dat soort dingen ook lastig hoor.

  • Marieke
   18 juli 2016 / 12:29 pm

   Gelukkig ben ik niet de enige Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.