Oud en Nieuw

Vandaag gaan de kindjes voor de laatste keer dit jaar naar het kdv toe. En wij gaan nog een paar uurtjes genieten van onze vrije dag samen.
De kinderen zijn om half negen bij het kdv en wij gaan daarna mijn auto ophalen bij de garage. Als we mijn auto hebben thuis gebracht, doen we nog een bakkie en daarna gaan we naar de stad toe.

We lopen langs een schoenenwinkel en Erik spoort me aan om naar binnen te gaan aangezien ik nog steeds schoenen zoek.
En tot mijn grote verbazing vind ik gewoon twee paar schoenen, die ook nog eens heerlijk zitten.

Daarna gaan we naar Prenatal om de jas, die ik gekocht had voor Giulia, terug te brengen, maar helaas hebben ze deze niet meer. Gelukkig hebben we wel een Name it store in de stad zitten en daar gaan we dan ook heen. Ze hebben dezelfde jas wel, maar die begint pas vanaf maat 104, beetje jammer. Wel hebben ze een andere hele leuke jas en we besluiten om die mee te nemen.

Daarna gaan we naar Mediamarkt toe, we gaan de tv kopen die we gisteren hebben gezien. Als we klaar zijn, gaan we naar huis. We installeren maar meteen de nieuwe tv en daarna geef ik de stofzuiger maar een rondleiding, want de zon laat zien dat dat echt nodig is.

Vanaf nu kunnen we lekker Netflix op de tv kijken 🙂 Maar omdat Erik niet van Gossip Girl houdt, kijk ik het toch maar op mijn tablet 😉

Om kwart over drie gaan we bepakt en bezakt naar de auto toe, want wij vieren oud en nieuw bij lieve vrienden in het noorden van het land.
Zodra de auto is ingepakt gaan we de kinderen ophalen. We hebben Luca maar een uurtje laten slapen, in de hoop dat hij dan in de auto zou slapen. Helaas voor ons werkt dat niet deze keer. Giulia slaapt wel heerlijk.

Tegen half zes zijn we op de plaats van bestemming. En het is al meteen hartstikke gezellig.
We eten een hapje met zijn allen. Mijn worstenbroodjes worden helemaal goed gekeurd. Waar ik erg blij om ben.

De kinderen gaan allemaal op tijd naar bed, Luca stribbelt even tegen en Giulia valt pas om half tien in slaap, maar ze slapen.

We kletsen en drinken gezellig met zijn allen een borrel, ja jullie lezen het goed, ik ook. Maar meer dan twee glaasjes prosecco vond ik wel genoeg 😉

Om twaalf uur wensen we elkaar gelukkig nieuwjaar. En gaat iedereen naar buiten. Ik blijf nog even binnen, zodat ik de kinderen kan horen. De kinderen van onze vrienden zijn wel wakker gemaakt. Die van ons slapen overal doorheen.

Luca wordt pas wakker als alles voorbij is, net als vorig jaar.
Tegen tweeën gaan we lekker naar bed toe, want onze kinderen slapen helaas nog niet uit.

Ik wens iedereen een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2015!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.