Oppassen

Vanmorgen ben ik al wakker voordat de wekker om zeven uur gaat. De kindjes lijken nog te slapen, maar na vijf minuten hoor ik ze toch echt allebei.
Ik ga me snel wassen en aankleden. Daarna haal ik ze uit bed en ga ze wassen en aankleden. Normaal doen we rustig aan op vrijdag, maar we mogen ons om half tien melden bij het consultatiebureau. En ik wil voor die tijd nog even mijn moeder ophalen.

Uiteraard heeft Luca weer een poepluier vlak voordat we weggaan. Daardoor moeten we wat rennen en vliegen, maar we zijn op tijd bij het consultatiebureau.
Giulia doet het erg goed. Ze weegt 6290 gram en is inmiddels 64 cm. Ik vind het niet raar dat maat 62 te klein wordt. Binnenkort dus maar even shoppen voor de kleine meid.

Na het cb gaan we met zijn viertjes naar de stad, want Luca mag weer naar de kapper toe.
Mijn moeder neemt Giulia even mee om een boodschap te doen.
Luca gaat het steeds beter doen bij de kapper. En het is weer heerlijk kort.

 

Als we klaar zijn gaan we snel naar huis, want Giulia moet eten. Mijn moeder geeft Giulia de fles, terwijl ik even de was ophang en daarna smeer ik voor ons drieën brood.
Giulia leg ik tijdens ons eten op bed en na het eten is het ook tukkietijd voor Luca.
Mijn moeder gaat daarna met mijn auto naar huis.

Ik heb even heerlijk tijd voor mezelf en na een uurtje is Giulia helemaal in tranen. Ik haal haar uit bed en als ze bij me ligt valt ze weer heerlijk in slaap.

 

Als ze weer wakker is, is ze nog wat van slag, maar al snel is dat over.
Ik ga even de was doen, terwijl ze bij ons op bed ligt.
Luca wordt iets voor half vier wakker. En als ik op zijn kamer kom, probeert hij net uit zijn bed te klimmen. Zijn voetje was al over de rand van het ledikant, dus zondag gaat echt de zijkant eraf, slik!

Erik is al lekker op tijd thuis en we beginnen meteen met koken. Het smaakt weer prima. En er blijft nog wat over voor Luca voor morgen, zodat hij ook lekker kan eten als wij uit eten gaan.

Rond half zeven komen onze vrienden om hun dochtertje te brengen. Wij passen een avondje op haar, zodat zij lekker uit eten kunnen.
Als ze weer weg zijn gaat Luca haar voorlezen.

Om kwart over zeven lees ik de kindjes voor en daarna leggen we eerst Emma op bed, daarna Luca en dan Giulia. De laatste twee slapen vrij snel. Emma heeft er wat meer moeite mee, wat best logisch is. Na een kroel, een lampje aan laten, wat drinken, een wat dikkere slaapzak en een onderlaken op haar matrasje, valt ze in slaap.

Door problemen met mijn site ben ik genoodzaakt om via mijn oude blog een blogje te posten. Als de site weer werkt zal ik de blogjes ook daar nog uploaden.

Terwijl de voice op staat, kijk ik naar een Tula drager, ik mag er eentje kopen, maar ik twijfel nog teveel. Dus misschien wachten op een ander motiefje. Of misschien een hele andere drager. Tips zijn uiteraard welkom.
Ik kijk ondertussen nog even door en wens jullie een fijn weekend!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.