Opgelucht

Al dagen had ik weer best heftige pijn in mijn buik. Dus uiteindelijk toch maar gebeld naar de poli gynaecologie om een afspraak te maken. Ik kon gisteren meteen bij de gynaecoloog komen die ik ook had de eerste keer. Prettig, want nu hoefde ik niet alles te herhalen. 

Na een kort gesprekje over hoe het nu ging, kreeg ik weer een echo (die overigens prettiger is als je zwanger bent ;)) Op de echo was een heleboel te zien, een mooie linkereierstok en ook een mooie rechtereierstok. Dat die linkereierstok mooi was, dat was al bekend. Maar dat de rechter dat nu ook was, dat betekende toch iets! Precies dat de cyste helemaal weg is, yaaaay!! Supergoed nieuws natuurlijk! En ik was echt opgelucht. Maar ja waar komt die buikpijn dan vandaan. De gynaecoloog zag nog wel vocht zitten en zij vermoedt dat het vocht de dader is van de buikpijn nu. Het vocht moet je zien als afval uit de cyste (lekker praatje zo tussen de middag, eet smakelijk ;)) en dat irriteert de buikwand en darmen. 

Waar het gisteren nog heel erg vervelend was, is het vandaag al een stuk beter! Ik heb dus goede hoop dat het echt weg is met een paar dagen! 

Ik wil iedereen nog bedanken voor het duimen en steunen!! Het heeft geholpen!! 

X Marieke 

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Hester Spee
  17 februari 2016 / 2:07 pm

  Wat goed om te “horen”!! Hopelijk is de buikpijn nu snel verleden tijd!!

 2. Mariel
  17 februari 2016 / 1:21 pm

  Fijn! Kan je weer opgelucht verder.

 3. 17 februari 2016 / 1:14 pm

  Wat fijn! Echt goed nieuws dit. Nu moet je lichaam dus nog even de rommel opruimen… Ik hoop echt dat daarmee de buikpijn verdwenen is. De schrik zal er nog wel in zitten of niet? Het blijven toch hele enge dingen!!

 4. Wendy
  17 februari 2016 / 12:50 pm

  Goed nieuws begrijp ik! Fijn. Nu hopen dat het laatste restje buikpijn ook snel verdwijnt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.