Oorpijn

Het is half drie als ik Luca voor het eerst hoor jammeren. Ik ga naar hem toe met wat water. En in eerste instantie lijkt hij daar ook tevreden mee te zijn. Maar als ik tien minuten op bed lig, komt hij weer. Ik besluit hem mee te nemen naar onze kamer. En geef hem een zetpil en een beetje nurofen, want zoals ik het nu zie heeft hij oorpijn. Nou was dat wel te verwachten aangezien hij al vanaf vrijdagavond aan zijn oor zit.
Hij mag tussen ons in slapen. Na een halfuur woelen valt hij eindelijk in slaap en kan ik daarna ook weer slapen.
Ik hoor Eriks wekker niet afgaan, maar schrik om tien voor zes wakker en zie dat hij nog in bed ligt, dus ik geef hem een por en zeg dat hij uit bed moet.
Helaas wordt Luca een uur later ook wakker. Hij wil niet op bed blijven liggen en ik moet er ook uit van hem, helaas. Giulia laten we nog lekker liggen, want ze ligt nog te slapen.
Het is fris in de woonkamer en voor het eerst doe ik de verwarming aan.
Als die een halfuurtje heeft aangestaan slaat hij automatisch weer af en is het weer aangenaam in de woonkamer. En het zonnetje komt ook al door.

IMG_7902.JPG

Giulia is inmiddels ook wakker. En de flessen zijn ook leeg.
Om half negen bel ik naar de poli kno en ik moet vandaag nog langs komen. Ik breng Erik op de hoogte. En ik bel mijn moeder of ik Giulia daar heen mag brengen. Gelukkig kan dat. Maar voordat we gaan, ga ik eerst maar eens wat was uit zoeken. Ik had zo gehoopt dat het niet hoefde, maar helaas puilde de wasmand al weer uit, na één weekend!

Luca zoekt ondertussen al wat cadeaus uit voor Sinterklaas en zijn verjaardag!
Gelukkig hebben we al een cadeau uitgezocht voor zijn verjaardag, moeten het alleen nog wel kopen, maar dat komt eind volgende maand wel. Het duurt nog zeven weken voor hij jarig is, time flies!

Om kwart voor elf rijden we naar mijn ouders. Mijn moeder komt Giulia bij de auto halen en wij rijden meteen door. We zijn wat aan de late kant, dus ik draag Luca van de parkeerplaats van het ziekenhuis tot aan de lift naar de poli toe. Meteen weer eens een oefening krachttraining gedaan :p

De kno-arts heeft maar weinig tijd nodig om te constateren dat Luca weer oorontsteking heeft. We krijgen oogdruppels mee, ja je leest het echt goed. Ik was ook verbaasd en heb het zelfs nagevraagd, maar het klopt echt.

Na het ziekenhuis gaan we Giulia ophalen bij mijn ouders, maar we blijven lunchen, omdat Giulia lekker ligt te slapen. Mijn vader maakt echt een heerlijk gebakken eitje. En Luca gaat na de lunch ook bij mijn ouders naar bed.
Ik help mijn moeder met het installeren van haar nieuwe telefoon en doe wat updates.

Luca is iets na drieën weer wakker en Giulia krijgt rond half vier een fles.
Om vier uur wordt het tijd om eens richting huis te gaan. Er zit nog een was in de machine en er moet ook nog een was in de droger.
En als we thuis zijn, ga ik dat ook meteen doen. Ik besluit meteen nog een was in de machine te doen. Daarna begin ik aan het eten. We eten zuurkool vanavond. Ik ben benieuwd wat Luca ervan vindt, die is ondertussen wel heerlijk aan het spelen met zijn duplo.
En Giulia ligt lekker te spelen in de box.
Erik is iets na vijven thuis.

Om half zes is het eten klaar. Luca zit te smullen van de rookworst, maar bij de zuurkool trekt hij hele zure en vieze gezichten. De volgende keer maar weer proberen, voor nu krijgt hij een stoofpotje van Olvarit. En die gaat wel zo goed als op.

Na het eten is het baddertijd. In tegenstelling tot van de week, is Giulia onder de douche heerlijk ontspannen. Luca vermaakt zich in bad met de eendjes.
Na het douchen geeft Erik Giulia de fles. En daarna leggen we de kinderen samen op bed. Giulia heeft er geen zin in. En valt uiteindelijk pas na ruim een uur, bij Erik in slaap.

Inmiddels ligt ze lekker op bed en heb ik, tussen het bloggen door, nog een was opgevouwen.

Dan is het nu tijd voor een bakkie!

Fijne avond!!

IMG_7910.JPG

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.