Ontwikkelen

Mijn kinderen zijn vaak mijn inspiratie om te bloggen. Tenslotte staat er niet voor niets mamablogger boven aan de site. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik ook nu een blog over de kinderen schrijf 😉 

Vertelde ik van de week nog dat Giulia niet echt gebruik maakt van het feit dat ze kan zitten, doet ze dat nu dus ineens te pas en te onpas. Beetje jammer dat ze dat nu ook doet als ze moet slapen, want zittend slapen is niet echt handig. Gisteren begon ze tijdens het picknicken ineens te klappen. En een lol dat ze had. Is het oefenen en zingen toch niet voor niks geweest, alhoewel ze wel stopt als ik ga zingen. Dat zegt vast iets over mijn zangkwaliteiten :p Ook is vandaag haar eerste tandje helemaal doorgekomen. Werd ook wel tijd ook, gelukkig had ze er na afgelopen weekend niet heel veel last meer van. Alsof het allemaal nog niet snel genoeg gaat, vond ze het vanmiddag ook nodig om zichzelf op te trekken aan me, zodat ze kon gaan staan. Mag mijn baby nog heel even baby blijven alsjeblieft!! 

Uiteraard is Giulia niet de enige die zich ontwikkelt. Luca gaat voor wat betreft spraak ineens ook erg vooruit. Herhaalt nu ook alles wat je tegen hem zegt, ok vooruit bijna alles, want hij is ook nog steeds oostindisch doof 😉 Ondanks dat zijn spraak goed ontwikkelt, gaat het toch nog te langzaam volgens zijn leidsters. Dus hebben we binnenkort een gesprek om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn. Zodat hij zich nog beter kan uitdrukken als er bijvoorbeeld iets gebeurd. Ik ben benieuwd wat daar uit gaat komen. Wordt vervolgd…. 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.