Ondergoed 

Al eerder schreef ik een blog over hoe Luca en Giulia op elkaar lijken, maar ook verschillen. Wederom heb ik dit ondervonden.

Net als bij Luca, toen hij 21 maanden was, kocht ik enkele weken geleden ook onderbroekjes en hemdjes voor Giulia, want ik vind dat gewoon net wat makkelijker. En bij Luca vond ik de boxers vooral erg stoer staan en nog steeds trouwens.
Ook bij Giulia staat het erg grappig en het zorgt ervoor dat ze nog net wat meer op een peuter lijkt dan op een dreumes. En ze kan ze ook zelf aan doen, wat ook wel erg praktisch is. Maar uiteraard kan ze ze dan ook zelf uit doen. En dat is de laatste tijd wat minder handig.

Waar Luca liever lui dan moe is en het aankleden liever aan mij of Erik over laat. Is Giulia nogal vlot hiermee. Zo trekt ze al sinds enkele weken haar slaapzak uit. En ik kan je vertellen dat onderbroekjes dan echt heel erg onhandig zijn. Zo vertelde haar juf van het kdv dat ze vorige week in haar luier had zitten graaien en dit lekker aan het bed had af zitten vegen. Iets waar ik Luca nog nooit op heb kunnen betrappen. Van de week stond ze zich ook ineens uit te kleden, terwijl ik in een andere kamer iets aan het doen was. Totdat ik een brainwave kreeg toen ik haar wel erg stil vond. En jawel hoor mevrouw had haar poepluier al uitgetrokken, gelukkig was ik er net op tijd bij. En vanmiddag lag ze net op bed toen ze me riep, ze had haar slaapzak uit gedaan en ook maar meteen haar onderbroek en luier. Gelukkig geen poepluier, maar toch! Aangezien ze bezig blijft, ben ik wel klaar met tweedelig ondergoed. De broekjes en de hemdjes gaan dus de kast in en mogen er in de vakantie weer uit. En kocht ik vanmiddag toch rompers voor haar. Kan ze voorlopig weer vooruit. En gelukkig kan ze die onderbroekjes ook nog aan tegen de tijd dat ze zindelijk is 😉

Volg:
Share:

2 Comments

 1. Patricia
  14 mei 2016 / 5:39 am

  Whaha heerlijk te lezen! Kan ik weer van leren. Meisjes zijn echt pittige dingen.

  • Marieke
   14 mei 2016 / 5:44 am

   Hahaha ik ben blij dat het hier niet zo ver is gekomen met de poepluiers Patricia. Maar ik weet nu wel dat Giulia veel ondernemender is dan Luca 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.