Nooit meer zwanger zijn

Vanmorgen schrok ik wakker en besefte me dat ik Giulia niet had gehoord vannacht. Op het moment dat ik op mijn telefoon wilde kijken voor de tijd, ging ook Eriks wekker af. Het is kwart voor zes, wauw Giulia heeft gewoon doorgeslapen. Toch ga ik snel uit bed om even bij haar te kijken. Houdini ligt nog gewoon in haar hydrofiele luier ingebakerd en de deken ligt ook nog steeds goed. En ze doet het nog. Toch blij dat we haar gisteren onder een deken hebben gelegd, aangezien ze wel een redelijk koud nekje heeft.

Ik geef haar een fles en om half zeven hoor ik ook Luca.
Ik haal hem uit bed en begin aan zijn ochtendritueel. Als ik daarmee klaar ben leg ik Giulia op bed.
Samen kijken Luca en ik naar Hoelahoep en Mega Mindy.

Rond half negen breng ik Luca naar het kdv. En ik ga samen met Giulia wat boodschappen doen.

Om half elf krijg ik kraamvisite. En Giulia wordt verwend met een heel erg leuk jurkje.

IMG_6865.JPG

Als de visite weg is, krijgt Giulia heel erg last van krampjes en ze huilt echt hartverscheurend. Zo erg heeft ze het nog niet gehad. Echt heel zielig. Uiteindelijk valt ze uitgeput in slaap op mijn borst. En kan ik haar even in haar eigen bedje leggen, zodat ik kan lunchen.

Om half vier moet ik in het ziekenhuis zijn, ik heb de nacontrole bij de gynaecoloog. En ineens dringt het tot me door dat ik nooit meer zwanger zal zijn, nooit meer leven in mijn buik zal voelen en nooit meer een kindje op de wereld zal zetten. Ik word er nogal emotioneel van. En begrijp me niet verkeerd, twee kindjes is echt genoeg. Het is meer een gevoelsdingetje zeg maar.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Mafwief Petra
    22 augustus 2014 / 9:22 pm

    mooie foto’s!! ennnn snap ik toch 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.