Nieuwe oude functie

Dat was best een lekker nachtje. Ik ben een paar keer wakker geweest, maar dat was niet storend. Die wekker die om half zes ging was dat trouwens wel, maar ja de plicht roept.
Wassen en aankleden dan maar.
Giulia ligt lekker op haar handjes te sabbelen, dus ga ik eerst Luca even doen en daarna Giulia. Luca gaat alvast Bumba kijken en Erik gaat naar zijn werk.

De flessen melk en pap gaan er weer goed in. Om kwart voor zeven gaan we maar eens jassen en schoenen aantrekken. En richting de juffies en kindjes.

Om tien over zeven zijn we daar en Luca is onder de indruk van een van de kindjes die helemaal over zijn toeren is. Maar daarna is de keuken in beeld en ben ik uit beeld. Van Giulia krijg ik nog een grote glimlach en daarna ga ik naar de zaak toe.

Best spannend vandaag, ik heb namelijk geen flauw idee wat ik moet gaan doen en mijn manager heeft ook niks meer laten weten.
Als ik op de zaak kom, zie ik dat ik een berichtje heb van mijn manager met een kleine omschrijving van wat ik moet gaan doen. Ik ben blij, want mijn nieuwe werk is dus echt mijn oude functie, van voordat ik met verlof ging van Luca. Stiekem kan ik wel een vreugdedansje doen, maar doe het niet hoor, want er hangen allemaal camera’s in de garage 😉

Ik heb een prima werkdag en ik kan me echt heerlijk vermaken. Het is nog wel wat onwennig, want moet ook weer even wennen aan mijn collega’s en zij aan mij. Ook al werken we al bijna tien jaar samen 😉

Om vijf uur ga ik met een voldaan gevoel naar huis toe. Ik ben echt moe van het harde werken. Dat was lang geleden.
Als ik thuis kom, geeft Erik Giulia haar fles en loopt Luca lekker rond te banjeren. Eigenlijk wilde ik patat halen, maar het weer is nou niet echt lekker om er door heen te lopen, dus ga ik toch maar koken. We eten nasi en Luca heeft er geen zin in, maar hij heeft nog wel wat op gelukkig. Hollandse pot vindt hij duidelijk toch lekkerder. Gelukkig gaan we dan wel het goede seizoen in 🙂

Na het eten is het bad- en bedtijd. De kinderen liggen op bed. En wij zitten lekker op de bank met een bakkie en kruidnoten.
En geniet ik van deze foto, Giulia’s eerste knutselwerkje! <3

IMG_7787.JPG

Fijne avond!!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.