Nesteldrang

Vanaf vandaag gaan we weer even werken aan het ritme van Luca. Sinds de vakantie is dit echt niet meer zoals het geweest was en het is iedere avond later dan de gebruikelijke half acht.
Daarom lopen we samen, iets voor achten al gezellig buiten. Het is vandaag weer kdvdag en mama-heeft-een-rust-dag.
Luca wil perse zijn eigen tas dragen. Ik blijf het een mooi gezicht vinden.

Uiteraard blijf ik langer hangen bij de juffen dan de bedoeling is, maar ach moet kunnen. Als ik weg rijd kom ik mijn vriendin tegen en vraag haar of ze zin heeft om mee te gaan naar Prenatal. Aangezien ze nog even moet werken, pik ik haar een kwartier later op. Ik moet toch nog een pakketje wegbrengen, dus dat komt goed uit.
Om negen uur zijn we bij Prenatal en moeten nog een halfuur wachten, althans dat dacht ik. Niet goed gecheckt op internet en ze gaan pas om tien uur open, oeps!
Nou ja gelukkig is het heerlijk weer en waait er een lekker windje op het parkeerdek.

Als we dan eindelijk naar binnen kunnen lopen we een rondje. Mijn vriendin vindt al snel een leuk setje voor haar kleine meid en ik wil wel iets kopen, maar mag van mezelf even geen kleding meer kopen. Uiteindelijk gaan we naar de kassa, want ik kocht wel 3 grote dozen met zwitsaldoekjes. Je kan het maar op voorraad hebben. En ik vind dat toch altijd wel erg prettig.

Tegen elven breng ik mijn vriendin terug naar haar werk en ik ga boodschappen doen bij Appie. Klets daar nog even met een oudcollegaatje van daar. En ga dan naar huis toe.
Eenmaal thuis moet ik rustig aan doen van mezelf. En dat lukt wel geteld een uur. Daarna begint het toch weer te kriebelen. Ik moet iets doen, ik moet opruimen, help ik heb last van nesteldrang!!! Waar ik bij Luca te weinig nesteldrang had, heb ik het nu teveel.
Ik ruim de commode opnieuw in, voor zover mogelijk. Ik heb daar nog steeds spullen in liggen voor Luca en dat zal voorlopig ook zo blijven.
Ik zet alle knuffels voor de kleine meid alvast in het ledikantje. Ook dat moet nog beter opgeruimd worden. Maar dan hebben ze even tijdelijk een plekje en dan kan ik de la waarin ze lagen gebruiken voor de luiertaart, die ik het weekend kreeg.

20140624-213245-77565375.jpg

Daarna kook ik de flessen van de kleine meid alvast uit. En ook het speentje is uitgekookt. Het kan maar alvast gedaan zijn.

20140624-213334-77614896.jpg

Verder ruim ik de keuken een heel eind op. En gooi ik nog het een en ander weg.

Daarna ga ik echt zitten en doe ik tot kwart over vier niks meer. Ik kan zeggen dat ik best een goede dag heb vandaag. En daar heb ik goed gebruik van gemaakt. Het kan morgen zo maar weer anders zijn.

Ik haal Luca nog op en Erik en ik komen bijna tegelijkertijd weer thuis. We gaan nog even perenijsjes halen, ik ben zoooo blij dat ik die gewoon mag eten hihi.
En daarna gaan we samen koken.
We eten op de bank, want Italië moet voetballen en dat willen we natuurlijk niet missen. Al hadden we weinig gemist als we niet hadden gekeken. De Italianen kregen terecht rood. Maar Suarez had ook echt rood moeten krijgen. Mag hopen dat hij alsnog geschorst wordt.
Tijdens de wedstrijd hebben we wel Luca in bad gedaan en op bed gelegd.

Daarna gaan we lekker bankhangen en kijken we studio Brasil. Nou ja, kijken. Het staat op en zo nu en dan kijken we.

Helaas is Luca net wakker geworden. Hij lag te huilen in zijn slaap, maar er werd ook nog even aangebeld en daar werd hij wel echt wakker van.
Nu maar hopen dat hij zo weer gaat, slapen.

Wij gaan nog even genieten van een perenijsje!

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.