Naïef

Na een week mijn zonden te kunnen overdenken, ben ik er weer.
Ik was namelijk zo naïef om te denken dat de foto’s die ik op mijn blog zette, niet zichtbaar zouden zijn op internet. Maar helaas is dat natuurlijk wel zo.
Nou kan ik mijn blog afschermen en met mijn lezers een wachtwoord delen, maar kan ook stoppen met het posten van foto’s. In ieder geval van de kinderen. Hoe jammer ik het ook vind, niet alle foto’s hoeven beschikbaar te zijn voor anderen (lees: onbekende onbekenden)
Ik heb mezelf de afgelopen dagen wel tig keer afgevraagd hoe dom ik kon zijn omdat te denken. Maar goed dat is achteraf.

Ik heb een hele hoop blogs wel afgeschermd inmiddels, om te kijken of ik zo nog het een en ander kan beperken. Al vrees ik wel dat het daarvoor te laat is.

Vanaf vandaag zal mijn blog er dus een stuk “kaler” uitzien 😉

Ps. Onbekende onbekenden zijn mensen die ik nog nooit heb gesproken 😉
De meesten van jullie zijn bekende onbekenden 😉

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 13 februari 2015 / 8:32 pm

  Ohjee, komt dit door de draagdoekfoto die ik vond? 🙂 Sorry dan… Maar inderdaad… er is veel terug te vinden, zelfs al denk je dat alleen bekenden je volgen op je blog. Jammer, dat we hier nu minder van je kindjes zullen zien, maar begrijpelijk hoor!!

  • Marieke
   13 februari 2015 / 8:42 pm

   Klopt idd Linda. Daardoor ben ik eens gaan googelen en kwam nog meer foto’s tegen.
   Ik vind het zelf ook wel jammer. Vond het leuk om te vertellen met foto’s. Gelukkig heb ik je op fb en twitter en daar zal ik nog wel foto’s delen hoor, is toch meer afgeschermd dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.