Moeder-dochtermiddag

Vanmorgen hoor ik Luca al iets voor zevenen jammeren. Als ik bij hem ga kijken ligt zijn konijn uit bed. Ik haal hem meteen uit bed. Aangezien Giulia nog slaapt, kan ik hem alle aandacht geven die hij nodig heeft.
Als Luca helemaal klaar is, maken we samen Giulia wakker. En net als gisteren geeft Luca ook nu weer een luier aan. Zodra ik Giulia de fles ga geven, gaat Luca schoenen passen. Heel fijn ook op dit tijdstip 😉

Maar al wel heel knap dat hij zijn schoenen zelf aan krijgt, ook al zitten zijn sandalen verkeerd om en zijn voeten veel te ver naar voren 😉

Om kwart over acht zitten we in de auto naar het kdv. En net als gisteren wil Luca nu ook weer niet zelf de trap op. Aangezien ik geen zin heb in gedoe, til ik hem maar weer op (ooit verklaarde ik moeders voor gek als ze er aan toegaven, maar ik begrijp ze inmiddels helemaal ;))

Als ik weer thuis ben, leg ik Giulia in bed. Ik kan haar nog niet inbakeren, want ik heb geen schilderstape, maar dit blijkt niet nodig te zijn. Ze slaapt tot aan de volgende fles, sterker nog, ik moet haar wakker maken.
Tot die tijd kijk ik lekker wat afleveringen van 24. Heerlijk zo die rust 🙂

Als Giulia de fles leeg heeft, gaan we mijn moeder ophalen. We gaan shoppen voor de vakantie. En ik moet zeggen dat dat aardig gelukt is. Ik heb een paar shirts voor Luca en nog wat kleertjes voor Giulia. Ook kocht ik een zonnehoedje voor haar. Hij is nog wat groot, maar gelukkig heeft ze nog een maand de tijd om er in te groeien.

Rond half een gaan we even lunchen en daarna weer verder shoppen. Bij Van Haren koop ik nog nepcrocs voor Luca voor op de camping. En bestel voor mezelf nog een paar schoenen die over tien dagen ongeveer binnen zijn. En ook mijn moeder bestelt schoenen. Best handig dat dat kan, als ze je maat niet meer op voorraad hebben.
Bij Big Bazar kopen we nog strandspeeltjes voor Luca, zodat we die niet op de camping hoeven te kopen.

Bij Miss Etam slaag ik eindelijk voor twee driekwart leggings. En als we daar klaar zijn, gaan we richting het huis van mijn ouders, want Giulia moet ook weer een fles hebben.
Na de fles gaat Giulia heerlijk kroelen met mijn moeder <3

Tegen vieren gaan we naar huis toe. Giulia slaapt dan nog een klein uurtje in haar bedje en ik kijk nog een aflevering 24.

Om kwart over vijf zijn mijn mannen ook weer thuis. En gaat Erik pannenkoeken bakken. Als hij er klaar mee is, neem ik het van hem over. En ik heb er al snel de balen van. Ik kan gewoon echt geen pannenkoeken bakken, laat mij maar lekker andere gerechten maken. Op zich smaken ze best lekker, maar na twee zit ik echt al vol.

Na nog wat gepuzzeld te hebben, gaan we Luca op bed leggen. Giulia is op schoot in slaap gevallen. En ik leg haar in de box, geheel tegen mijn principes, maar als ik haar op bed leg, weet ik dat ze meteen klaar wakker is. En het lijkt te werken in de box, tot vijf minuten terug. Nou ja dan nog maar even extra kroelen met mijn moppie, tenslotte heeft ze vandaag verder wel goed geslapen.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.