Moe

Vijf uur is het als ik Giulia hoor. Veel te vroeg natuurlijk maar dit was wel te verwachten. Ik ben nog lang niet toe aan wakker worden, aangezien ik pas na enen sliep. Ik heb van half twaalf tot tien over half een liggen doezelen en daarna werd Luca wakker. Die ik bij ons in bed heb gelegd. Zodat ik in ieder geval kon slapen.
Ik geef Giulia een fles en daarna leg ik haar weer op bed. Ik ga zelf ook nog even terug. Aangezien ik nu pas om zes uur hoef op te staan. Als ik in de slaapkamer kom hoor ik meteen, mama! Dat was niet echt de bedoeling. Maar ja het is niet anders. Erik is inmiddels ook wakker en vandaag gaat hij gewoon werken.
Luca trekt steeds aan mijn haar en ik besluit hem lekker in zijn eigen bed te leggen zodat ik gewoon normaal wakker kan worden.
Als ik klaar ben mag hij er weer uit en ik laat Giulia lekker nog even liggen.
Luca krijgt na het eten zijn ontbijt en daarna ga ik Giulia uit bed halen. Als zij helemaal klaar is, drink ik mijn thee op en daarna gaan we weg.
Om zeven uur ben ik al op het kdv en het is nog rustig. Luca en Giulia zijn zelfs de eersten.
Ik vraag nog even of Luca nog mag gaan wennen bij de peuters. En dat gaan ze regelen. Daarna ga ik richting mijn werk.
Ik ben er weer op tijd.
De ochtend verloopt lekker vlot. En om kwart over twaalf gaan we met de hele afdeling in een meeting, waar ik helaas verder (nog) niet over kan uitwijden.

Om half twee zijn we weer terug en ik ga weer aan de slag en voor ik het weet is het vijf uur en heb ik lekker weekend!!
Zelfs onderweg is het niet extreem druk en dat is ook weleens fijn. Erik en ik rijden achter elkaar naar huis. Voor Luca ook wel fijn, want die vindt het maar raar dat ik bijna nooit thuis ben als hij met Erik thuiskomt.

We gaan lekker kliekjes eten, aangezien Erik weer naar cursus moet vanavond.
Na het eten ruimt Erik de keuken op, zodat ik me kan ontfermen over de kinderen.
Giulia ligt om vijf over zeven in bed en Luca leg ik na het voorlezen op bed. Ze slapen allebei heerlijk, tot net, aangezien Giulia net wakker is geworden. Dan maar samen onder een dekentje 😉

 

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.