Mijn hoofd zit vol

En dan bedoel ik dat het druk is in mijn hoofd met dingen die ik nog graag wil doen. 

Zo wil ik het hele huis eens van voor naar achter onder handen nemen, zonder dat er kinderen steeds in de weglopen. Maar ja dat betekent dat ik of een dag vrij moet nemen of ze een dag extra naar het kdv moet brengen of man en kinderen de deur uit moet werken. Dat laatste zou een goede optie zijn, maar ja er zijn ook echt klusjes die hij moet doen. En met zijn tweetjes het huis schoonmaken is gewoon een stuk gezelliger dan alleen. 

Daarnaast wil ik vrienden en familie zien in het weekend. Wat op zich ook al best lastig is. Tenslotte hebben wij maar twee hele weekenden in de maand dat we met zijn viertjes zijn en de andere weekenden zijn de zondagen best een beetje heilig. Dus plannen we vaak al ver van te voren uitjes en dates voor ons samen en met vrienden en familie. Er is inmiddels al zo ver vooruit gepland dat we tot aan onze vakantie nog maar twee hele weekenden niks hebben. En dan is dat ene weekend zelfs nog een twijfel geval. Moet er maar niet teveel bij stilstaan, tenslotte is het allemaal wel leuk en gezellig. 

Dan zijn er nog wat haakprojecten die ik wil doen. Voor Luca ben ik bezig met een deken, dat wilde hij graag, want ja ik maak natuurlijk ook steeds dingetjes voor Giulia en dan kan hij niet achter blijven. Hij vraagt er ook zelf om. En ik ben begonnen aan een poncho voor de dochter van een vriendin. En die wil ik voor 24 maart af hebben. Ook wil ik een gave omslagdoek maken voor mezelf, voor als het straks wat frisser is op vakantie. En er moet ook nog ergens een tas gehaakt gaan worden en een voorjaarsslinger. Overigens is moeten een groot woord, maar dat is wel wat ik zelf graag wil. Dan zeggen ze dat haken ontspannend en rustgevend is 😮

En dan hebben we de vakantie nog! Ook die komt langzaam aan dichterbij. En ook daar moet nog het een en ander voor gebeuren. Zo heb ik al wel besloten dat we dit weekend de zomerkleding uit gaan zoeken, zodat ik lijstjes kan maken en weet wat er nog gekocht moet worden voor de vakantie. En kan ik daar ook al vast een begin mee gaan maken. Dan hoeft dat niet allemaal op het laatste moment. 

Zo nu ik weer wat van me af heb kunnen schrijven, wordt het weer wat overzichtelijker in mijn hoofd en weet ik wat me te doen staat, lijstjes maken!! 

Overigens word ik van een vol hoofd best moe, maar tussen de middag slapen is voor mij geen optie. Dan maar met een bakkie thee en wat haakwerk op de bank. 

  
Hebben jullie het weleens te druk in je hoofd en wat doe je dan? Ik lees graag jullie reacties. 

Volg:
Share:

2 Comments

 1. 11 maart 2016 / 1:21 pm

  Wanneer niet?! Maar gelukkig is vervelen voor ons geen optie! Leuk om te lezen, je blog.

  • Marieke
   11 maart 2016 / 1:32 pm

   Dank je wel Ihlja! Nee he, zou wat zijn als wij ons gaan vervelen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.