Me-time

Om half zes gaat de wekker. Ik zou mee op staan vandaag, om alvast weer terug in het ritme te komen, maar ik draai me gewoon nog een keer om. Uiteindelijk ga ik er om tien voor zes toch maar uit. Al doet dat wel zeer 😉
Ik ga eerst mezelf wassen en aankleden en daarna ga ik naar Giulia’s kamer en pak alvast haar tasje in terwijl ze wakker ligt te worden, want ze gaan vandaag allebei naar het kdv toe.

IMG_7370.JPG

Daarna ga ik naar Luca toe, die meteen opspringt en begint te kletsen <3

Als de kinderen zijn aangekleed krijgen ze een fles. Voor Luca zet ik de tv aan.

Om vijf voor zeven is Giulia klaar met de fles. Ik laat haar nog even uitbuiken en om kwart over zeven gaan we naar de auto toe.
Om vijf voor half acht zijn we op het kdv. Luca is aan het treuzelen op de trap. En daardoor duurt het zeker tien minuten voor we boven zijn. Eenmaal boven loopt hij meteen door naar het lokaal.

Hij ziet Giulia en mij niet eens meer staan dus ik ga Giulia maar naar haar lokaal brengen. Haar juf neemt haar graag van me over. Ik loop nog even terug naar Luca om hem gedag te zeggen. En daarna ga ik naar huis.

Thuis ga ik ontbijten en doe ik een bakkie. Ik wil heel veel, maar ik zit veel te lekker. En daarom doe ik lekker niks. Ik geniet even van de paar uurtjes dat ik niet hoef te zorgen. Morgen is er weer een dag, zullen we maar zeggen.
Om kwart over elf ga ik boodschappen doen en daarna ga ik Giulia weer ophalen. Ze heeft het echt super gedaan. Ze sliep van acht tot elf. Donderdag mag ze weer een paar uurtjes wennen.

Eenmaal thuis valt ze als een blok in slaap. 

Van de juf hoor ik dat Luca lekker heeft buitengespeeld met de bezem. ‘s middags krijgen we hier een foto van in de mail. Misschien toch maar huishoudelijke apparatuur voor hem kopen voor zijn verjaardag 😉

Na de fles van twee uur is Giulia erg uit haar doen. Het is ook allemaal wat natuurlijk als klein hummeltje om zoveel indrukken te krijgen.
Uiteindelijk heeft ze zo’n gigantische poepbroek dat alles onder zit. En ik zet meteen een was aan.

Ik besluit haar in de doek te doen, zodat ze even tot rust kan komen.

Helaas werkt dat ook niet. En dat vind ik wel echt heel naar.

Erik en Luca zijn inmiddels ook thuis en bij Luca zit de poep ook op zijn rug. Ik kleed hem uit en zet hem zo onder de douche.
Na het douchen gaan we eten. Giulia is inmiddels in slaap gevallen.
Helaas is het maar voor een halfuurtje. Daarna is ze weer alleen maar aan het huilen. Aangezien ze poepjes laat denk ik dat ze krampjes heeft en ik ga haar lekker in bad doen. Uiteindelijk valt ze na haar badje heerlijk in slaap in mijn armen, al duurt dat nog wel een uur.

Inmiddels zijn we al een aantal bakkies verder. En gaan we zo maar eens de laatste fles geven.

Fijne avond en alvast welterusten!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.