Marieke zoekt werk

Twee weken geleden alweer dat ik te horen kreeg dat mijn baan komt te vervallen. Omdat het niet in me zit om niks te doen, ben ik meteen in de pen geklommen en ben ik sollicitatiebrieven gaan sturen. Aangezien dat alweer even geleden was heb ik van mijn zusje en van mijn vriendinnetje hele bruikbare tips gekregen voor het opstellen van zowel mijn cv als een sollicitatiebrief. En blijkbaar heeft hun hulp gewerkt. Ik heb al drie oriënterende gesprekken gehad bij werving en selectiebureaus en ook al twee sollicitatiegesprekken. En ik heb er morgen ook nog eentje. Ben erg benieuwd bij wie ik word uitgenodigd voor een tweede gesprek. Zou toch erg mooi zijn als ik snel weer aan de slag kan. En dat ik dat ook weet voordat we op vakantie gaan. Dan ga je toch net even wat relaxter weg. 

Op Linkedin heb ik me inmiddels ook al aangemeld en ook daar ben ik al benaderd door een werving en selectiebureau. Maar ik heb inmiddels ook wel begrepen dat je je niet bij teveel werving en selectiebureaus in moet schrijven, want ze hebben allemaal dezelfde vacatures in de aanbieding. 

Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van mijn zoektocht en ik hoop jullie snel meer te kunnen vertellen over mijn nieuwe droombaan. 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.