Marieke ruimt op 

Al maanden waren we aan het bedenken hoe we een speelgoedhoek konden realiseren in de woonkamer. Dat deze tussen het tv-meubel en de eettafel zou komen, was het enige wat duidelijk was.

Na maanden van denken hakten we gisteren de knoop door. Aangezien wij in een appartement wonen, hebben we besloten dat er geen aparte speelhoek komt, want ze pakken toch het speelgoed van hun kamers af en kunnen daarmee in de woonkamer spelen of op hun eigen kamer. Wat ze willen. Wel moesten we nog iets hebben om Giulia’s speelgoed in op te bergen. Daarom kochten we voor op haar kamer een roze Kallax-kast met stoffen bakken. Ook kochten we nog een kleed, zodat er op haar kamer ook lekker gespeeld kan worden.

Vandaag zette Erik de kast in elkaar, terwijl ik ziek op de bank hing. En nadat ik vanmiddag een tukkie deed op de bank, ruimde ik de kast in. Nu heeft Giulia een bak voor haar Zoef-zoef dieren, poppenspullen en educatief speelgoed. En de rest zal in de loop van de tijd vanzelf wel gevuld worden 😉  Ook kon ik nu eindelijk haar boeken in de Kallax-kast zetten ipv dat ze in de kledingkast staan. Ten eerste staat het veel leuker en ten tweede vind ik dat boeken gezien mogen worden in een (kinder)kamer.
 Ook kochten we voor Luca nog boekensteunen, want zijn boeken lagen nu maar op stapels op zijn kast. En dat vond ik wel erg zonde. Overigens ruimde ik gisteren zijn kamer al op. En gingen er genoeg zakken speelgoed en andere zaken richting de kringloop.


  En ook uit onze kast kon wel het een en ander vertrekken. Al met al hadden we gisteren dus een productief dagje!

 

Volg:

2 Reacties

 1. Judith
  31 december 2015 / 2:27 pm

  Heerlijk om op te ruimen of niet?! Ik hou er van, geeft mij altijd gelijk weer rust in mijn hoofd en lijf!
  En gelijk een mooie start voor 2016! Fijne jaarwisseling in ieder geval!

  • Marieke
   31 december 2015 / 4:23 pm

   Dat is zeker waar Judith en soms ook zo nodig 😉
   Jij ook een fijne jaarwisseling!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.