Luierdagje

Nu wij echte slaapkoppen hebben, beginnen mijn blogs best een beetje saai te worden volgens mij. Uiteraard is dit de goden verzoeken voor een hele slechte nacht. Je leest het morgen 😉

Erik gaat met zijn oudste zoon naar de film vandaag en daarvoor nog even bij zijn ouders langs.

De kinderen en ik hoeven vandaag niks. En we maken er een heerlijk luierdagje van. Luca neemt dat met vier poepluiers overigens wel iets te letterlijk :p

Ik bouw samen met Luca weer hele hoge torens. En hoe hoger de toren hoe mooier hij het vindt. Helaas hebben we nog niet genoeg basisstenen om nog hoger of breder te bouwen. Maar daar komt volgende week zondag als het goed is verandering in. Luca krijgt dan namelijk nog meer duplo van vrienden van ons.

Rond half elf zet ik Sprookjesboom de film op voor Luca. En ga ik de was doen. De eerste was hangt al op en de tweede zit in de machine en ik werk ook nog wat strijk weg.
Uiteindelijk vind ik de film geloof ik leuker dan Luca.

Als de kinderen op bed liggen, ga ik lekker in mijn boek lezen. Ik wil hem uit hebben vandaag. En dat lukt ook.

Tegen drieën zijn ze allebei weer wakker. Vanaf nu halen we ook de hydrofiele luier maar uit Giulia’s bed voordat ze hem ook over zich heen trekt net als Luca.

Luca krijgt fruit en ik geef Giulia een fles. Als we klaar zijn, ga ik weer even de was doen. Ik moet nog het een en ander opvouwen en wil ook even kijken of er al was droog is. Luca komt helpen en Giulia speelt in de box.

Tegen vijven is Erik thuis en we rijden even met zijn vieren naar mijn ouders toe, zodat ik de kat even kan verzorgen. Daarna gaan we boodschappen doen.

Als we thuis komen, ruimen Luca en ik de boodschappen op en Erik gaat lekker patat halen.
En we eten op de bank, zo nu en dan is dat best lekker.

Inmiddels liggen allebei de kindjes weer heerlijk te slapen. En zitten wij op de bank. Hollands got talent staat op en ik moest het bloggen even onderbreken voor de pianist. Kippevel!!
En dan nu weer verder zoeken naar een mooie en betaalbare draagdoek.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.