Luca’s feestje

Wat een dramanacht zeg. Zowel Luca als Giulia zijn aan het spoken, van drie tot vijf. Gelukkig waren Erik en ik nog niet moe 🙁
Om zeven uur word ik wakker van mijn eigen gehoest en voordat ik het weet zijn alle kinderen wakker. Ook Mike! Hopelijk heeft de huisarts morgen iets tegen dat hoesten, aangezien er tot nu toe nog vrij weinig helpt.

Nog voordat Luca uit ons bed kruipt zorg ik ervoor dat ik in de woonkamer sta. Zodat ik zijn reactie kan filmen. Na veel ohs en ahs gaat hij zijn cadeau uitpakken.

Hij is helemaal blij met zijn keukentje en gaat er meteen mee spelen samen met zijn grote broer.

Ik doe een bakkie met Erik en daarna ga ik lekker de keuken in om een ontbijtje te maken en tussendoor doe ik ook nog de was.

Na het ontbijt, ga ik even stofzuigen, terwijl Erik de kinderen bezig houdt.
Als alles klaar is gaan we maar eens wassen en aankleden.

Aangezien we ruim op tijd klaar zijn en Luca en Giulia alweer in bed liggen, ga ik een aflevering van Gossip Girl kijken.
Tegen twaalven gaat Erik zijn dochter en haar vriend van het station ophalen.
Mijn schoonouders bellen iets na twaalven aan, ik ben net bezig voor Giulia. Erik is nog geen minuut later alweer thuis. Zo kan ik op mijn gemak Giulia eten geven.

Het begint steeds meer op een reünie te lijken, zoals Eriks oudste het zo mooi wist te verwoorden. Zeker omdat mijn schoonzus en zwager er inmiddels ook zijn.

Rond half drie is ons huis goed gevuld. En wordt er lekker gesnoept van de taart.

Het is een heerlijk feest en Luca is goed verwend door iedereen, waarvoor dank! Nu nog kijken waar ik het allemaal ga laten, hihi 😉

Erik en ik zijn uitgeteld en liggen dan ook al om half tien op bed. Wat echt nodig is.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.