Luca la grúa

Na weer een onrustige nacht, dit keer omdat Luca om één uur wakker was geworden, werd ik tegen half acht gewekt door Luca’s geklets. Ik word rustig wakker totdat Luca aangeeft dat hij er echt klaar mee is.
Ik haal hem uit bed en daarna gaan we kijken of Giulia al wakker is.
Tot mijn verbazing ligt ze achterstevoren in bed. En dat met een slaapzakje aan en een laken strak over haar heen. Als je het mij vraagt is ze een beetje vroeg met dat gedraai. Vanavond het laken er maar af halen.

Als we helemaal klaar zijn gaan we even naar de Spar om wat eten voor tussen de middag te halen. Leuk stukje voor Luca om gewoon mee te lopen naast de wagen. Nadeel is wel dat het vol met zand ligt, omdat er wegwerkzaamheden zijn. Dus als ik terug ben kan ik meteen de stofzuiger een rondleiding geven.

Rond kwart voor elf komt er een twittervriendin op kraamvisite, samen met haar oudste dochter. Het is gezellig en Luca is weer lekker ondeugend. Hij gooit zelfs een beker hete thee over de tafel heen. En ik ben blij dat het over de tafel heen gaat en niet over hem.
Na de lunch gaan ze weer naar huis en ik leg Luca op bed. Giulia slaapt dan inmiddels al een uur.
Ik heb lekker een paar uurtjes voor mezelf.
Rond drie uur worden de shirts, die ik gisteren bestelde, afgeleverd. Ik ga ze meteen passen. Er blijven er uiteindelijk maar vijf over. Maar dat is meer dan genoeg. Het is toch nog maar voor even.

Om half vier haal ik Giulia uit bed. Ze slaapt nog, maar ze moet wel echt een fles hebben nu. Ook haal ik Luca meteen uit bed, die nog lekker rustig aan het wakker worden is.
Na de fles gaan we naar mijn ouders toe, ze zijn vandaag teruggekomen van vakantie en ik heb ze gemist. Ben blij dat ze weer terug zijn.
Ze zijn niet thuis, althans er wordt niet open gedaan. Ik vermoed dat ze bezig zijn met de caravan. En ik besluit om om te lopen, op dat moment komt er iemand die de toegangsdeur opent. En kunnen we dus via de hal naar de achterkant lopen. Ze zijn druk in gesprek en hebben niet door dat wij aan komen lopen. Ze vinden het helemaal leuk dat ik even langs kom met de kinderen, want die hebben ze ook al een paar weken niet gezien natuurlijk.
We doen gezellig een bakkie. Luca is meteen weer helemaal into opa. Hij krijgt van opa en oma zelfs een cadeautje, daarmee kan hij spelen als hij bij hen is.

IMG_7449.JPG
Helemaal geweldig dat ze dit in Spanje ook verkopen.

Om tien voor zes gaan we weer naar huis. Erik is ook al een poosje thuis, aangezien hij al om half vier klaar was met werken.
We gaan even met zijn vieren eten halen, gezellig!
We eten lekker en na het eten mag Luca nog even lekker met duplo spelen en Erik gaat gezellig met hem mee bouwen.

Na het spelen is het weer tijd voor het avondritueel. En inmiddels liggen beide kindjes weer heerlijk te slapen en zitten wij lekker op de bank met een bakkie!

Prettig weekend!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.