London here we come

Kwart voor vier schrik ik wakker van een klap. Het raam waait open en dicht. Ik maak Erik wakker, want stel je voor dat er iemand ineens voorbij loopt als het rolgordijn open gaat. Ik ben echt een held wat dat betreft 😉 Terwijl Erik het raam dicht doet, ga ik naar de wc. Ik hoor Giulia hoesten en proesten. Ik kruip snel weer terug in bed en dan hoor ik Giulia toch wel heel erg hard mopperen. Ik kijk op mijn telefoon en het is pas vier uur 🙁
Ik haal haar uit bed en wil met haar op mijn borst verder slapen. Maar zij denkt daar heel anders over. Ze ligt volop te sabbelen op mijn huid. Ik laat Erik een flesje maken. Als ze die leeg heeft laat ik haar nog even uitbuiken. En daarna leg ik haar bij ons op bed, aangezien het al half vijf is, is het niet de moeite om haar in haar eigen bedje te leggen.
Wel krijg ik nog een mooie glimlach van haar.
Uiteraard valt madammeke in slaap als wij er bijna uit moeten.
Ik lig nog wat te lezen op mijn telefoon. En ik kom in mijn mail een leuke actie tegen voor kerstshoppen in Londen. Ik zeg het tegen Erik, maar die voelt er in eerste instantie niks voor. Misschien het verkeerde tijdstip uitgekozen om hier over te beginnen. En ik zeg dat ik de mail nog wel doorstuur aan hem.

Ik maak Luca alvast wakker en kleed hem aan en geef hem een fles.
Erik gaat naar zijn werk toe. En ik ga Giulia uit bed halen, terwijl Luca Bumba kijkt.

Als ik met Giulia de woonkamer in kom, is Luca helemaal verbaasd en zegt meteen Giulia met een grote grijns op zijn gezicht <3

Om tien voor zeven gaan we naar de auto toe en naar het kdv.
Daar spreek ik nog met een van de juffen van Luca en kom ik erachter dat Luca helemaal niet bij zijn vriendinnetjes op de peutergroep komt. Stiekem baal ik hier wel een beetje van. Juist omdat hij echt wel heel veel lol met ze heeft. Maar eens met mijn vriendinnetje overleggen hoe ik dit het beste aan kan pakken.

Om acht uur ben ik op de zaak. En ik start de pc op en kijk nog wat op mijn telefoon. Daarna ga ik maar wat doen en de ochtend kruipt voorbij. Inmiddels wel van Erik gehoord dat hij toch wel naar Londen wil. Ik wil meteen boeken, maar zonder einddatum van mijn paspoort kan ik niet boeken. Dus ik moet nog even geduld hebben.

Ook de middag gaat te langzaam naar mijn zin. Aangezien ik voorlopig op de woensdagen documentatie blijf doen, kan ik me gelukkig wel vermaken en heb ik ook een hoop lol met mijn collegaatje.

Om vijf uur ga ik richting huis. En als ik thuis kom, staat Erik al op me te wachten. We gaan met zijn vieren patat halen, want Luca wilde wel met Erik mee, maar kwam mij en Giulia ook halen.

Na het eten gaat Luca samen met Erik spelen. En ik kroel lekker met Giulia. Ze is wat uit haar doen. En beide kindjes willen ook niet meteen gaan slapen. Terwijl ik het slaapritueel nogmaals herhaal met Luca, loopt Erik met Giulia op zijn arm (draagdoek wil hij niks van weten ;))
Als Luca stil is, spring ik snel onder de douche. En als ik er onder vandaan kom, slaapt Giulia ook.

We gaan snel genieten van de avond met een bakkie en kruidnoten.
En ik boek voor Erik en mij een dagje Londen. We gaan in de nacht van 19 op 20 december weg en zijn dan de 20ste de hele dag in Londen en komen de 21ste ‘s ochtends weer terug. Ik heb er nu al zin in. En eigenlijk vind ik het ook best spannend. Erik en ik gaan voor het eerst samen weg sinds er kinderen zijn en dan ook meteen naar Londen. Maar dat komt vast allemaal goed, want opa en oma passen op ze 🙂

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.