Lachebekkie

Vanmorgen word ik om vijf over half zes wakker van Giulia. Het scheelt dat ik er toch uit moet, dus ik sta maar meteen op en leg haar neer bij Erik en ga zelf meteen wassen en aankleden. Erik is alvast begonnen met Giulia aankleden. En ik neem het van hem over. Zodat Erik een fles kan maken. Hij geeft Giulia ook de fles en ik haal Luca uit bed en ga hem wassen en aankleden. Daarna ga ik brood smeren en geef ik Luca zijn ontbijt. De papflessen zijn echt verleden tijd.

Rond kwart voor zeven gaan we naar de auto toe en om iets na zevenen zijn we op het kdv. Terwijl ik de spullen van de kinderen in de mandjes doe, klets ik bij met de juf. En om tien voor half acht rijd ik alweer weg. Onderweg rijdt het allemaal lekker door en om kwart voor acht ben ik al op de zaak.
Ik ga eerst ontbijten en daarna maar eens beginnen. Ik zit vandaag op documentatie en het is druk dus ik kan me goed vermaken.

Tussen de middag ga ik even met een collegaatje mee naar de action.
En als we terug komen gaan we weer verder aan de slag.
De tijd gaat niet echt snel, maar het is gezellig.
In de mail krijg ik een foto van Giulia.
Heerlijk lachebekkie is het toch <3

Iets na vijven stap ik in de auto en ik rijd op de A16 weer lekker de file in, jammer genoeg.
Gelukkig haalt Erik de kinderen op en heeft hij ook al gekookt. Dus als ik thuis kom hoeft hij het alleen nog maar warm te maken.
Ik kijk met Luca het Sinterklaasjournaal. Eerst vindt hij het helemaal niks, maar daarna vindt hij het toch wel interessant.

 

 

Na het eten krijgt Giulia een fles, helaas is het te vroeg voor haar laatste fles. Dus maken we haar straks wakker.
Daarna ga ik badderen met de kinderen.
Erik legt Giulia na het douchen op bed en ik ontferm me over Luca na het douchen.

We gaan uit Dikkie Dik lezen. En Luca kruipt snel bij Erik op schoot.

 

Terwijl Erik zijn nieuwe Iphone installeert, doe ik nog maar eens een poging om de duowagen te verkopen, ik maak een nieuwe advertentie en ik hoop nu wel op serieuze biedingen. As we speak is het eerst bod al binnen, ben benieuwd of het ook serieus is. Maar de tijd zal het leren.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.