Laatste verlofdag

Vanmorgen gaat om zes uur de wekker. Erik brengt Luca voor me naar het kdv, zodat ik hem niet steeds hoef te tillen en zo mijn rug kan ontzien.
Ik ontferm me over Luca en zorg dat hij om kwart voor zeven helemaal klaar is voor vertrek.
Giulia is inmiddels ook wakker en ik ga haar maar alvast aankleden.
De mannen zeggen nog gedag en lopen om klokslag kwart voor zeven de deur uit.
Voor Giulia maak ik maar een fles. Het is vandaag mijn laatste vrije dag. Officieel eigenlijk niet eens mijn laatste verlofdag, maar een vakantiedag. Maar goed, een vrije dag is een vrije dag zullen we maar zeggen.
Ik ga mezelf ook even wassen en aankleden en Giulia ligt heerlijk te brabbelen tegen Woezel.

Ik mag me om half negen melden bij de dokter voor een nacontrole van het spiraaltje. Alles is in orde en in principe hoef ik pas over vijf jaar terug te komen.
Overigens is het wel fijn om te weten, dat wist ik namelijk niet, dat je de eerste twee à drie maanden langdurig kan menstrueren. En onder langdurig versta ik dan geen dag of tien, maar een week of vijf. Ik was hier dus totaal niet van op de hoogte en hoorde het vanmorgen voor het eerst.

Na de dokter gaan we boodschappen doen. Ontziet Erik me met Luca, haal ik zelf veel te veel boodschappen en moet ik dus een loodzware tas sjouwen. Niet bepaald handig.
Maar gelukkig ging het goed.

Als we thuis zijn, ligt Giulia nog heerlijk te slapen en ik duik meteen de keuken in. Ik wil alvast de bami voor morgen maken, dan is het ook niet zo’n gestress voor de kinderen.

IMG_7406.JPG
Wel bedacht dat ik de volgende keer de mie op de dag zelf kook.

Na de bami, ga ik beginnen aan de cupcakes, ik moet er 48 maken in totaal dus weet wat ik te doen heb.
Maar ze zijn allemaal goed gelukt en ook de botercreme zit erop. Het kost je een halve dag, maar dan heb je ook wat. Ik heb wel bedacht dat ik in een volgend huis twee ovens wil en ik wil een kitchenaid, misschien toch die man met die lange grijze baard eens aan kijken eind november. Al kan ik het antwoord wel raden haha.

IMG_7407.JPG
Giulia is al de hele dag onrustig. Ze doet korte slaapjes en wordt steeds huilend wakker. Ik denk dat ze wat last heeft van het geluid van de mixer en het feit dat ik wat gespannen ben voor morgen. Ook al werk ik er al bijna tien jaar, na een periode weg te zijn geweest, weet je toch nooit waar je aan toe bent bij ons op de zaak. Maar goed we gaan het beleven. Jullie lezen hier morgen ongetwijfeld meer over.

Erik haalt Luca ook weer op van het kdv. Wat wel prettig is, want dan kan ik een poosje blijven zitten. Als ik op de bank zit voel ik mijn oogleden zwaar worden, maar ik wil er niet aan toegeven, anders slaap ik vanavond niet.

Als de mannen thuis zijn, is het tijd om te koken en te eten.
Na het eten, mag Luca nog even Bumba kijken.
En dan is het weer bad- en bedtijd.

Giulia is na het badderen ineens heel heftig overstuur. Geen idee wat er aan de hand is. We proberen haar om en om te troosten. En ze ligt inmiddels in mijn armen te slapen.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.