Laatste loodjes

Vannacht goed geslapen, gelukkig! En kon zelfs blijven liggen tot kwart over acht, want Luca sliep tot tien voor half negen. Nu nog in de weekenden, dat zou fijn zijn 😉

Gisteravond had ik ineens last van mijn rug en kreeg daarna harde buiken. Althans dat dacht ik, maar harde buiken zijn niet pijnlijk. En dit is toch echt wel wat pijnlijker. Voorweeën dus. Nou ja was bij Luca ook rond deze tijd, dus het zal wel loslopen.
Ook vandaag last gehad van mijn buik. Ben benieuwd hoe lang het nog duurt, word toch wel erg nieuwsgierig nu. Maar de tijd zal het leren.

Luca en ik zijn vanmorgen bij mijn ouders geweest, ze zijn terug van vakantie. Mijn vader was al aan het werk. En mijn moeder was druk bezig, maar had wel tijd voor een bakkie. Het was erg gezellig en Luca vermaakte zich prima met wasknijpers (foto is wat onscherp helaas)
Tegen twaalven gaan we naar huis, lunchen we wat en gaat Luca heerlijk slapen. En ik zit twee uur lang te genieten van de stilte op de bank.
Soms vind ik dat echt heel erg lekker.
Heb al wel de tas voor de kleine meid besteld, kreeg nu 20% korting en dat scheelt toch wat geld. Foto volgt zodra de kleine meid is geboren 😉

Luca wordt wakker en gaat na zijn fruithap meteen boeven. Meneertje heeft nu weer bedacht dat hij op de tafel kan zitten.
Eigenlijk moet ik er wel om lachen, maar blijf wel serieus tegen hem zeggen dat een tafel niet gebruikt wordt om op te zitten. Is overigens een aantal keer mislukt, want hij klom er nog drie keer op.

Erik is lekker op tijd thuis. En we eten dus al voor zessen, ook weleens fijn.
Als ik de keuken heb opgeruimd, gaan Luca en ik weer badderen.
Daarna mag hij nog even spelen. En gaat hij lekker naar bed.

Wij zitten weer op de bank. Beetje VI kijken en ik wil nog even kijken voor de vakantie voor volgend jaar 😉

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.