Kroelen met mama

Vanmorgen werd ik wakker van Erik die onze deur open doet. Hij komt even zeggen dat Luca al wakker is en ik laat hem Luca nog uit bed halen, zodat Luca lekker nog even in het grote bed kan liggen. Uiteraard wil hij dat liever niet, maar half zeven vind ik nog wat vroeg om er al uit te gaan. Ik ga de ipad pakken, zodat hij wat spelletjes kan spelen en Bumba kan kijken.
Om kwart over zeven gaan we er echt uit. Ik haal Giulia ook uit bed en kleed haar meteen aan. Het kan maar weer gebeurd zijn.
Ik geef Giulia de fles en Luca kijkt wat tv en pakt zijn kleurboeken uit de kast, ik heb voor vanmorgen een rustig ochtendje in gedachten. Luca en ik ontbijten samen en na het eten is Giulia alweer moe en ik leg haar lekker op bed. Ik wil mijn thee opdrinken en dan dringt het ineens tot me door dat ik naar de tandarts moet. Ik kijk snel in de agenda en zie dat de afspraak om half tien is. Het is tien voor negen dus ik zou het nog moeten kunnen halen.
Snel kleed ik Luca en mezelf aan. En haal Giulia weer uit bed. Om kwart over negen gaan we naar de auto toe en uiteraard heb ik alles tegen wat tegen kan zitten, maar kom om een minuut over half tien binnen. Natuurlijk heb ik me weer gehaast voor niks, want de tandarts loopt uit en zoals gewoonlijk zit ik langer in de wachtkamer te wachten dan dat ik op de stoel lig. Alles is weer helemaal goed, wel worden er nog even foto’s gemaakt, maar ook die zijn goed.
Daarna gaan we met zijn drietjes boodschappen doen. Allebei de kinderen mogen in het karretje, de boodschappen leg ik om de maxi cosi heen.

Daarna gaan we nog even naar de boekhandel om cadeaupapier te scoren en ik koop meteen een Sintcadeautje voor Erik.

Als we klaar zijn gaan we naar huis, Luca huilt tranen met tuiten, omdat hij geen Bumba-koek mag en is heel boos op me. Hij heeft er al een op, dus dat is wel genoeg ook. Weet wel dat ik nooit meer Bumba-koekjes koop 😉
Na het eten leg ik zowel Luca als Giulia op bed. Luca heeft er geen zin in, maar na tien minuten is het stil en hij slaapt tot half vier. Giulia slaapt net een uurtje. Ik bestel in de tussentijd Sintcadeautjes voor Luca en kijk nog wat afleveringen van Gossip Girl.

Erik is al op tijd thuis en we eten lekker vroeg. Na het eten kijken Luca en ik het Sinterklaasjournaal. Daarna is het bad- en bedtijd.
Giulia heeft niet echt zin om te gaan slapen en kroelt liever bij mij.

Ik heb mijn collega begin november gevulde speculaas beloofd en die heb ik ook nog gemaakt. En smaakt erg lekker, al zeg ik het zelf.

Ook vandaag liggen we weer lekker op tijd op bed. Hopelijk kunnen we dit zo doorzetten.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.