*Krak*

Jeeeh sinds lange tijd eindelijk weer lekker en lang geslapen, dat werd wel weer tijd ook.
De kinderen slapen zelfs nog als de wekker gaat, dus dat is ook wel fijn.
Erik en ik gaan er uit en het ochtendritueel gaat weer beginnen.
Luca is inmiddels ook wakker geworden en ligt me te roepen. Als ik klaar ben, ga ik hem snel uit bed halen en aankleden. Giulia is inmiddels ook wakker en ook haar kleed ik aan.
Daarna eet Luca zijn boterham terwijl hij naar Kabouter Plop kijkt en Giulia krijgt haar fles.

Als we helemaal klaar zijn gaan we snel naar het kdv toe, Luca heeft er niet echt zin in geloof ik, maar ja we hebben niet heel veel keus, helaas. Hij blijft weer huilend achter en toch raakt dat me iedere keer weer. Giulia laat ik lachend achter, zoals altijd.
Als ik beneden kom, staat Luca nog voor het raampje te kijken, gelukkig kijkt hij de verkeerde kant op.
Ik ben al vrij vlot op mijn werk wat wel prettig is, zoals iedere dinsdag vliegt ook deze dag voorbij. Ik krijg tussendoor nog foto’s van Giulia, waar ik echt heel blij van word, lachebekkie.

En ook krijg ik foto’s van Luca binnen, waar ik echt heel verdrietig van wordt, op deze foto’s is Luca Luca niet 🙁
Ik deel dit gevoel met Erik en hij besluit om het te vragen aan de juf. Alhoewel dat misschien in dit geval niet heel handig is, aangezien het de juf van de babygroep is, die bij Luca op de groep staat. Ze verteld Erik dat Luca bijna de hele dag bij haar heeft gehangen, dus mijn gevoel heeft wel gelijk. Hij mist zijn oude juffies en ik denk toch ook zijn vriendinnetjes.
In de auto is Luca helemaal in tranen en dat is wel echt heel sneu. En ook bij thuiskomst is hij eigenlijk niet te genieten. En als ik er zo eens over nadenk, slaapt hij dus ook slechter sinds hij volledig naar de peuters gaat 🙁

Gelukkig eet Luca wel goed, ondanks dat we allebei pasta met bedorven kaas op ons bord hebben liggen, ik haal het snel weg en ben altijd blij dat wij dit soort dingen voor meerdere dagen koken.
Ik schep opnieuw op en Luca eet het met veel smaak op.

Na het eten is het bad- en bedtijd. Luca gaat weer meteen lief slapen. Giulia doet er weer wat langer over, maar als ik haar voor de tweede keer weg leg, valt ze toch in slaap gelukkig.

Om half elf liggen we al op bed en als we net slapen wordt Luca volledig over zijn toeren wakker, niks of niemand kan hem troosten en hij wil helemaal niks. En voor de tweede keer vandaag breekt mijn hart. Ik wil zo graag iets voor hem doen maar weet niet wat. Uiteindelijk valt hij bij ons in bed in slaap. Om half één hoor ik Giulia huilen. Ik til Luca op en leg hem in zijn eigen bed, gelukkig krijgt hij niks mee en slaapt hij lekker verder. Giulia leg ik bij ons op bed en het duurt nu zelfs even voor ze weer in slaap valt. Ik slaap verder onrustig en blijf ook in mijn slaap maar malen over Luca.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.