Kraamweek

De kleine meid heeft het weer erg goed gedaan vannacht. En wij hebben aardig wat uurtjes kunnen slapen, wat erg fijn was. Om half zeven hoor ik gesmak naast me. En als ik mijn ogen open doe, kijk ik recht in Giulia’s ogen <3

Ook Luca is al wakker, dus die haal ik ook uit zijn bed. Erik laat ik nog even liggen, aangezien hij aardig wat uurtjes in de auto zit vandaag.

Om acht uur komt de kraamhulp en Erik gaat meteen boodschappen doen, want om negen uur gaat hij weer richting Veenendaal voor zijn papadag. Vandaag komt Eriks oudste zoon naar zijn kleine zusje kijken. Luca gaat gezellig met Erik mee.

Ik doe Giulia lekker in bad, ze vindt het vandaag minder leuk dan van de week. En is geloof ik blij dat ze er weer uit mag.

Terwijl de kraamhulp het huishouden doet, geef ik de kleine meid de fles. Het is zo fijn dat het huishouden gedaan wordt, vanaf morgen mogen we het weer zelf doen, helaas.

Als de kleine meid op bed ligt, doe ik een bakkie met de kraamhulp. We hebben de hele week al fijne gesprekken over van alles en nog wat. Ook dat ga ik missen.

Om kwart over elf zijn de mannen terug en Mike vindt zijn kleine zusje echt heel erg schattig. Daarna speelt hij lekker met Luca.

Tussen de middag gaan Erik en Mike samen bij de Mac eten, want tenslotte is het ook papadag.
Gelukkig nemen ze voor mij ook wat mee 😉
Luca krijgt lekker een boterham. En daarna leg ik hem op bed. Helaas tevergeefs, want ik heb met mijn stomme hoofd allebei zijn konijnen in de wasmachine gegooid. Niet handig als je wilt dat hij gaat slapen natuurlijk.
Luca maar weer uit bed gehaald en Erik is inmiddels ook weer thuis met Mike.
En de kraamhulp neemt afscheid van ons. Na een fijne kraamweek was ze nu echt voor het laatst.
Rond twee uur gaan Erik en Mike weer richting Veenendaal en niet lang daarna staan mijn ouders voor de deur.
Giulia slaapt nog steeds en Luca gaat een boekje lezen met opa. Ik heb een erg goed gesprek met mijn moeder, ben zo blij dat dat weer kan <3

Mijn moeder legt Luca op bed en uiteraard gaat hij nu wel slapen, lekker ding!

Van kwart over drie tot vier uur heb ik even voor mezelf. En ik geniet van de rust in huis. Daarna is het tijd voor Giulia’s fles en als ze die op heeft, is Luca ook wakker. En ook Erik komt thuis. Heerlijk mijn gezinnetje is weer compleet.

We eten al lekker op tijd. En de kinderen liggen er ook op tijd in. Maar helaas is dat van korte duur. Ze zijn allebei onrustig.
Luca kunnen we gelukkig snel weer terug leggen, maar Giulia blijft onrustig en blijft bij ons kroelen.

Om negen uur komt de verloskundige nog even langs, ik heb last van een hechting en die verwijderd ze voor me, wat een opluchting. Ze voert ook meteen de eindcontrole uit, zodat er morgen niemand meer langs hoeft te komen.

Als de verloskundige om tien uur weggaat, kijken wij nog even de show van Richard Groenendijk af en gaan daarna naar bed toe.

Vandaag is Giulia een week oud <3

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.