Koffers pakken

Net als gisteren ben ik om kwart over zes wakker en slapen mijn twee kanjertjes nog.
Om kwart voor zeven wil ik Giulia wakker maken, maar Luca is al wakker, dus zorg ik eerst dat hij helemaal klaar is. Daarna maken we samen Giulia wakker. En als ook zij klaar is, maak ik twee flessen klaar.
Als de flessen leeg zijn, ga ik zelf ook even wassen en aankleden. Daarna gaan we naar het kdv toe.

Op het kdv heeft Luca het meteen te druk met een bal. En ziet me niet meer staan, ik krijg met veel moeite een kusje. Wel word ik nog even aangesproken, door de locatiemanager. Ze heeft een belletje gekregen van Pampers. En Pampers heeft eigenlijk nog nooit gehoord van luieruitslag van hun luiers. Wel van de pamperdoekjes en zij raden dan ook de sensitive doekjes aan. En na het afdoen, nadrogen met een doek.
Misschien moeten er toch meer mensen aan Pampers laten weten dat hun pampers wel degelijk voor uitslag kunnen zorgen. Ik ga er in ieder geval nog wel even achteraan.
Overigens blijven wij wel gewoon de Zwitsaldoekjes gebruiken.

Na het kdv doe ik nog even wat boodschappen. En daarna ga ik naar huis. Ik ontbijt, terwijl Giulia een tukkie doet. Daarna ga ik de koffers inpakken. Zowel die van Giulia en Luca als die van ons. En het is gelukt. Die van de kinderen weegt nog geen 9 kilo en mag 10 kilo wegen. En die van ons weegt 13,4 kilo en mag 15 kilo wegen.

Helaas is er door een fout niet meer dan dit geplaatst. Aangezien mijn geheugen ook vakantie heeft kan ik deze blog niet meer volledig maken.

Sorry!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Irma
    9 september 2014 / 4:31 pm

    Deze mist ook een stukje 😉 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.