Klerenpiet en cadeautjes

Gisteren vierden wij pakjesmiddag, omdat het in het weekend gewoon net wat handiger is dan op een doordeweekse dag. Voordeel van nu vond ik vooral dat ze na het uitpakken nog even lekker met hun spulletjes konden spelen. En we het nu ook met Opa en Oma Vrachtwagen konden vieren. 

En wat was het leuk en gezellig! Mijn moeder en ik hadden een gedeelte van de cadeautjes in de zak gedaan en de rest lag op bed. Aangezien ik niet wist met welke reden ik ze naar onze slaapkamer moest lokken, gooide ik wat kleren van ze door de gang. Zo fijn dat mijn ouders en Erik ze op dat moment konden afleiden. Na een vraag aan Luca en Giulia waarom er kleren door de gang lagen, kwamen ze allebei verbaasd op me aflopen. Ze moesten de kleren maar even in de wasmand gooien. Luca zag het meteen en was enigszins verbaasd. Het filmpje is te zien op Instagram 😉 Toen ik aan hem vroeg wie dit gedaan had, kreeg ik te horen “Piet” en na de vraag welke Piet, bleek het Klerenpiet te zijn. Ontzettend grappig om te horen, terwijl hij bloedserieus was. Maar onze pakjesmiddag kon beginnen. En wat deden ze het goed, ook al waren ze soms wat ongeduldig. Maar ze zijn dan met hun 3 en 2 misschien nog net wat te jong. Al waren ze een goede hulp bij het uitpakken van onze cadeautjes. De kinderen zijn in ieder geval goed verwend. 


Giulia kreeg het volgende: kinderpoppenstoel, dokter Pip, puzzels van Frozen, gebakjes voor in het keukentje, nachtlampje van Skye, een pyjama, Bobbi in de winter, adventkalender van My Little Pony, een Frozenrugtas, Woezel en Pip Kerst in de Tovertuin, sokken en een chocoladeletter. 

Ook Luca werd goed verwend:  graafmachine van Playmobil, Bobbi gaat naar school, Puzzels van Paw Patrol, houten kassa, rugtas en etui van Minions, nachtlampje van Chase, boekje van Paw Patrol, pyjama, ondergoed en sokken van Paw Patrol, adventkalender van Paw Patrol, een chocoladeletter en een kwartetspel van Paw Patrol. 

Ook wij waren lief geweest dit jaar denk ik, want wij kregen ook cadeautjes. 


Erik kreeg het tijdschrift Zoom.nl en een ledzaklamp, altijd handig als hij urbex gaat fotograferen. 


Zelf kreeg ik twee grijze reliëfkaarsen voor op mijn vintagekandelaars, het tijdschrift Simply Haken en een etuitje Nailed it met een nagelknippertje, schaartje, vijltje en pincet. 

Ook mijn ouders werden verwend met een thee- en koffiepakket. Een autoparfum van Rituals, handcreme van Rituals en een theezakjeshouder van Rituals. 

Daarna hebben we heerlijk met zijn zessen genoten van kleine hapjes en quiche Lorraine à la mama onder het genot van een lekker drankje. En was het echt een supergeslaagde middag! Op naar volgend jaar, al kan het me niet snel genoeg gaan dat de Sint het land weer verlaat 😉 

Volg:

6 Reacties

 1. 10 december 2016 / 7:41 am

  Hahaha die laatste opmerking: al kan het me niet snel genoeg zijn dat de Sint het land weer verlaat.
  Ik ben er ook blij om! Wat een drukte!
  Jullie hebben zo te zien wel echt een hele leuke dag gehad zo! En heerlijk dat je kinderen zo goed reageerden!

  • Marieke
   10 december 2016 / 1:54 pm

   Hahaha nou he! Ze waren de laatste dagen zo druk. Zo had ik ze nog niet meegemaakt hoor.
   Ja we hadden een superdag.

 2. 6 december 2016 / 6:51 pm

  Volgens mij hebben jullie het heerlijk gezellig gehad! En lekker hoor, die Rituals spulletjes!

  • Marieke
   6 december 2016 / 7:44 pm

   Ja het was echt super Liselotte! Zo genoten van die verbaasde bekkies van de kinderen! Ja he, heb gelukkig voor mezelf ook nog wat van Rituals besteld 🙂

 3. 5 december 2016 / 8:05 am

  Jullie zijn goed verwend, leuk! Grappig die klerenpiet 🙂

  • Marieke
   5 december 2016 / 12:03 pm

   We zijn zeker goed verwend!
   Ja zo mooi! En Luca begreep maar niet waarom wij moesten lachen om klerenpiet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.