Kleine jochies worden groot

Uiteraard heb ik gisteren de goden verzocht, door te vertellen dat Giulia doorslaapt. Vannacht wordt ze om tien over half vijf wakker. En na een fles wil ze helaas ook niet in haar eigen bed slapen. Dan maar bij ons.
Om tien voor zeven hoor ik Luca jammeren. Maar we vallen allebei weer in slaap. Na een uur hoor ik Luca weer en ik maak Erik wakker. En draai zelf nog een keer om 🙂

Om half negen zijn we allemaal wakker.
We hebben vandaag een rustig dagje voor de boeg en we hoeven niks.
Althans, dat dacht ik, maar Luca denkt daar heel anders over. En ik kan dus even gezellig gaan stofzuigen. Nou ja niks aan te doen. En een schone vloer is altijd fijn.

Omdat Luca zijn slaapzak open kan maken, wil ik proberen of hij onder een dekbed wil slapen. Helaas wil hij dat niet. En als ik hem weer in zijn slaapzak leg, wil hij ook niet meer slapen. Ik haal hem uit bed en we kroelen, maar al snel hoor ik hem heel zwaar ademhalen, meneertje is in slaap gevallen. Ik geniet hier wel van, want dit gebeurt nog maar zelden.

Gisteren kocht ik twee hemdjes voor Luca, omdat ik die rompers echt spuuglelijk vind. En vandaag had hij er voor het eerst eentje aan. Kleine jochies worden toch wel heel erg groot, maar het staat wel heel stoer.

Om half vier maken we Luca wakker, want we gaan alvast wat spullen voor de vakantie naar mijn ouders brengen, aangezien zij dat meenemen in de caravan. Scheelt ons weer een extra koffer meenemen in het vliegtuig.
Zoals altijd is het gezellig bij mijn ouders. En voor we het weten is het al half zes.

We gaan snel naar huis. Erik kookt het eten en ik maak de salade klaar.
Na het eten doen we de kinderen in bad en onder de douche.
Als Luca klaar is, gaan we nog even puzzelen. En daarna is het toch echt bedtijd.
We leggen Luca in een dunnere slaapzak en onder een deken, om te oefenen.
Ik ga na een halfuurtje kijken bij hem en hij ligt op de deken, de slimmerik. Ik heb de deken over hem heen gelegd, ben benieuwd hoe ik hem straks aan tref.

Terwijl Erik aan de slag gaat voor zijn Facebookpagina Hipstamatic Holland (liken mag ;)) Kijk ik Ranking the Stars.

Ik wens jullie nog een fijne zondagavond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.