Kiekeboe

Weer om kwart over vier wakker, gelukkig val ik ook nu weer in slaap. Maar meteen heel diep en ik droom weer vaag. Schrik me rot als de wekker gaat, maar ik ga er wel gelijk uit, want ik wil niet weer zo laat op het kdv zijn. Het scheelt namelijk behoorlijk in de files op de N3 als ik op tijd daar vandaan weg rijd.

Giulia is al wakker, ik hoor haar smakgeluidjes maken, maar ik kan haar laten liggen, want behalve dat zal ze verder geen kik geven.
Als ik klaar ben, ga ik Luca uit bed halen. Hij ligt erg diep te slapen en ik vind het gewoon zielig dat hij er uit moet. Maar ja nog een dagje, morgen mag hij weer uitslapen.
Na Luca is Giulia weer aan de beurt. En als we klaar zijn is het tijd voor het ontbijt. Luca wil optimel (?!?) en als hij dat op heeft krijgt hij twee plakjes ontbijtkoek. Ik geef Giulia ondertussen de fles. Als ze die leeg heeft, ga ik mijn tas inpakken en Luca wil nog een banaan, waar laat hij het. Het is pas kwart voor zeven!! Maar goed ook die banaan gaat er goed in.
Ik geef Luca nog een andere longsleeve aan, aangezien maat 86 nu echt te klein is. Wel jammer, want nu moet ik toch weer nieuwe longsleeves aan gaan schaffen, met de vier nieuwe die hij heeft gaan we het niet redden. Vanavond maar eens even kijken of ik iets online kan vinden.
Om vijf over zeven zitten we in de auto. Weer later dan gepland. Volgende week echt kijken of het anders kan.

Om kwart over zeven zijn we op het kdv en ik rijd pas om over half acht weg, aangezien Luca nog een lekkere poepbroek had.
Maar goed we zijn onderweg en ik sta weer vast op de N3, pffff…! Gelukkig hoef ik maar een half dagje te werken.

Op mijn werk ga ik meteen aan de slag. Ook al heb ik niet veel te doen. Maar ik kan me toch vermaken.
Om half één begint mijn weekend en ik mag meteen langs de bekkentherapeut, omdat ik te pas en te onpas door mijn rug ga en ik vermoed dat het door mijn bekken komt.
Uiteraard mag ik eerst mijn kleine moppie showen en daarna word ik onderzocht. Door die ene keer hardlopen heb ik een hoop verprutst. Ik mag pas over zes maanden weer hardlopen en daarvoor moet ik wel eerst op controle komen om te kijken of ik geen bekkenbodemverzakking heb. Ben ik mooi klaar mee dus! 🙁
Voordeel is wel dat het dan wel weer langer licht is ‘s avonds en ik gewoon drie keer in de week kan gaan lopen, om het maar even positief te benaderen 😉

Na de bekkentherapeut ga ik naar huis en ga genieten van een paar uurtjes niks doen.
Ik krijg van Erik te horen dat hij zijn vakantie heeft ingediend dus dat is helemaal top. Van mijn manager mag ik gewoon gaan boeken dus we gaan maar eens een leuke camping zoeken voor de zomervakantie.

Ik krijg van het kdv foto’s binnen van Luca. Wat een ontzettend lekker joch is het toch. Hij zal zijn juffies nog wel gaan missen denk ik zo.

Om kwart over vier ga ik richting het winkelcentrum en breng een trui terug van Luca en doe daarna meteen boodschappen.
Als ik daar mee klaar ben ga ik de kindjes ophalen op het kdv. Scheelt weer haasten voor Erik.
Luca is aan het spelen op de gang met zijn vriendinnetjes. Terwijl Giulia in alle rust in de box ligt te slapen.

(Overigens moest ik dat broekje twee weken geleden nog best een stuk omslaan, ze groeit echt hard)

Als we thuis zijn ga ik koken en gaat Erik Giulia een fles geven. Luca loopt lekker heen en weer te banjeren en eet ondertussen plakjes worst en mandarijntjes. En daarna ook nog aardig wat van zijn prakje.

Na het eten ga ik Giulia in bad doen. Ze doet het dit keer beter dan vorige week. En als ik haar aan het afdrogen ben, speelt Luca kiekeboe met haar en ligt ze te schateren, zo mooi <3

Erik gaat om vijf over zeven de deur uit, ik leg Giulia op bed en daarna doe ik Luca zijn pyjama aan. We gaan samen op de bank zitten en ik lees drie boekjes voor. En dan is het echt bedtijd. Hij gaat lief slapen. En Giulia is inmiddels ook in slaap gevallen.

Ik zit lekker op de bank met een bakkie en wat kruidnoten. Genieten van een rustige avond!

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.